Sayfa 263/408 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 3258 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bence bir hisse sepetinde en fazla 7 hisse olmalı

ve akşam baktığınızda yeşil olan var ise o hisse(ler ) satılmalı... başkası alınmalı
    Kısmen doğru olsa da, bu şekilde bir arpa boyu yol alamazsınız. Kazandığınızı sanırsınız ama fazlasını kaçırırsınız...!!!

Hisse taşınmadan, tatmin edici para kazanılmaz...!!!

Cefasını çekmeyen, sefasını süremez...!!!

...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

ne zaman ki akşam 7 hissenin 7 side düşmüş ise, işte ideal portföy oluşturulmuş demektir

7 hisse birden düşüyorsa, zaten elinizde kalmış olacağı için yapacak bir şey kalmıyor...!!!

Güzel espri olmuş...

Eğer espri ise...?!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Danka hocam müsait oldugunuzda bir aselsan graf rica etsek TL ve usd bazlı selamlar

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Kısmen doğru olsa da, bu şekilde bir arpa boyu yol alamazsınız. Kazandığınızı sanırsınız ama fazlasını kaçırırsınız...!!!

Hisse taşınmadan, tatmin edici para kazanılmaz...!!!

Cefasını çekmeyen, sefasını süremez...!!!

...

7 hisse birden düşüyorsa, zaten elinizde kalmış olacağı için yapacak bir şey kalmıyor...!!!

Güzel espri olmuş...

Eğer espri ise...?!

Pisyedili01 hocamın portföyü düşüşte sanırım o yüzden ona hitaben yazmış, ama bazen hep düştüğü de oluyor doğru, hatta bazen ederi olmayan hisselerin de hep çıktığı oluyor, bu hak etmediği halde hep çıkanlardan vaktiyle kaçabilmek, bir ara kendi tarikatlarını kuran SASa ve Hektş alanların durumu malum, TL bazlı çok kötü ama dolar bazlı bakınca çok daha kötü...Allah sabır versin kendilerine...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yok hocam ben vopcuyum, hisse işinden anlamam

sadece bir abimiz ''hisse böyle oynanır, hisseciysen 7 kağıdının 7'side düşmeli '' diye öğretmişti, onu yazdım
    Viopta çok zor görünüyor, ben hiç bulaşmaya cesaret edemedim, hissede en azından batana kadar baya süre geçiyor viopta batmak herhalde bir kaç günde mümkün
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Pisyedili01 hocamın portföyü düşüşte sanırım o yüzden ona hitaben yazmış, ama bazen hep düştüğü de oluyor doğru, hatta bazen ederi olmayan hisselerin de hep çıktığı oluyor, bu hak etmediği halde hep çıkanlardan vaktiyle kaçabilmek, bir ara kendi tarikatlarını kuran SASa ve Hektş alanların durumu malum, TL bazlı çok kötü ama dolar bazlı bakınca çok daha kötü...Allah sabır versin kendilerine...
    Dolar ve TL bazlı karşılaştırmak zaten olayın iç yüzünü ortaya koymaya yetiyor...!!!

2020-2021 dönemindeki dolar bazlı portföyüm şu anda TL bazlı katlanmış olsa bile; ne dolar bazlı seviyesinde, ne de TL bazlı yükselmiş olsa bile alım gücü aynı, ancak olsa olsa yarısının altında...!!!

Sadece kazandığımızı sanıyoruz, enflasyon canavarı hepsini alıp götürüyor...!!!

Günün sözü:

- Borsadan dışarı çıkartmadığın kazanç senin değildir; geri almadan masadan kaldırmazlar...!!!

- Sanal olarak kazansan bile, reel olarak kaybediyorsundur...!!!

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dolar ve TL bazlı karşılaştırmak zaten olayın iç yüzünü ortaya koymaya yetiyor...!!!

2020-2021 dönemindeki dolar bazlı portföyüm şu anda TL bazlı katlanmış olsa bile; ne dolar bazlı seviyesinde, ne de TL bazlı yükselmiş olsa bile alım gücü aynı, ancak olsa olsa yarısının altında...!!!

Sadece kazandığımızı sanıyoruz, enflasyon canavarı hepsini alıp götürüyor...!!!

Günün sözü:

Borsadan dışarı çıkartmadığın kazanç senin değildir; geri almadan masadan kaldırmazlar...!!!
    Evet bizde de durum böyle sn T/A hocam.
    usd bazında kazanç var olmasına var ama alım gücü soru işareti.

Miraç kandiliniz kutlu olsun.

T/A adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Tüm dostların Mirâç Kandili Mübârek olsun...

Bu gecenin hürmetine rabbim; dertlilere deva, hastalara şifâ, borçlulara edâ nâsip etsin inşaAllah...

Tüm islâm âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim...

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Evet bizde de durum böyle sn T/A hocam.
    usd bazında kazanç var olmasına var ama alım gücü soru işareti.

Miraç kandiliniz kutlu olsun.

Saygılar
    Siz yine bizden iyi durumdaymışsınız. Tebrik etmek gerekir...

Yine de yukarıda da yazdığım gibi;

- Dışarı çıkartılmayan kazanç, gerçek kazanç değildir...!!!

Burada dikkat edilmesi gereken konu ise;

- Ne zaman ve ne kadar dışarı çıkarılması gerektiğidir...???

Yanlış zamanda, yanlış miktarı dışarı çıkartmak, olası kârlardan mahrum kalmaya sebep olabileceği gibi; dışarı çıkartmamak da, kazanılmışları geri iâde etmek anlamına gelir...!!!

NOT:

- Ben kendi adıma, zamanında borsaya sermaye olarak bağladığım alım gücü nispetindeki kazancımı, aynı alım gücü değeri ile dışarı çıkarttım...

- Kalan miktar ile yine yeniden en baştan başladım, devam ediyorum...

Sayfa 263/408 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •