Sayfa 263/416 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 3323 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Günaydınlar

Türkiye Cumhuriyet Merkez bankası politika faizinde 250 baz puan indirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB'nin net döviz rezervi 20 Aralık haftasında 61,81 milyar dolar oldu (Önceki 65,49 mlr dolar)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hayırlısı olsun

Mediazone'dan bir yatırım daha! Hisse.net'i tüm haklarıyla satın aldı

Türkiye’nin en büyük dijital medya kuruluşlarından Mediazone, yatırımlarını sürdürerek büyümeye devam ediyor. Mynet, Onedio, Maçkolik, Webtekno ve Tvekstra markalarının yanına geçtiğimiz günlerde yemek.com'u da ekleyen Mediazone; son olarak Hisse.net'i tüm haklarıyla satın alarak finans ve yatırım dünyasına da adım atmış oldu.

https://finans.mynet.com/haber/detay...n-aldi/494744/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Türkiye’nin en büyük dijital medya kuruluşlarından Mediazone, yatırımlarını sürdürerek büyümeye devam ediyor. Mynet, Onedio, Maçkolik, Webtekno ve Tvekstra markalarının yanına geçtiğimiz günlerde yemek.com'u da ekleyen Mediazone; son olarak Hisse.net'i tüm haklarıyla satın alarak finans ve yatırım dünyasına da adım atmış oldu.

Hisse.net ekibini tebrik ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,359
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Artık forumda kapanır,mynete üyeydim forumu kapatmıştı,big para çok önce kapatmıştı,mynettede 2 nolu tüpçü var,1 nolu tüpçü tam bir kumarbaz yani yasalından,neyse kafa yormaya değmez,sadece buraya yazıyorsak bilgi amaçlı yazıyotduk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,359
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez bankası politika faizinde 250 baz puan indirdi
    İyileşme varmış,madem iyiyiz neden komik bir zam verdiler asgari ücretliye,vur garibana sırtından geçin ekonomisi.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İyileşme varmış,madem iyiyiz neden komik bir zam verdiler asgari ücretliye,vur garibana sırtından geçin ekonomisi.
    Yalandan kim ölmüş?

Yalanlarla yürümeye devam.Enflasyon bile gerçeği farklı.

Fakiri daha fakir yapma zihniyeti
    iş başında.

2012 de ortaklıktan çıkarma kanunu dahil hep zenginden ve patrondan yana küçükler vergi öder büyükler kaçar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 263/416 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •