Originally Posted by
noreply
Dün şirket aktiflerinde kayıtlı varlıklara bakarken bu yaz yaşanan tatsız olay aklıma geldi. Hani BE'nin mülkünün olduğu Bodrum Cennet Koyu'nda yaşananlar.
Silivri'de 2016 yılında alınmış yaklaşık bin dönüm bir arazi var. Arazi tarla vasfında.
Yani gayrımenkul geliştirmeye konu edilmiş bir yer değil. Hangi amaçla alınmış olduğu henüz bilinmiyor. Ama satıcı tarafın kim olduğu biliniyor. Bildiniz. Cennet Koyu Ltd.
Şimdi, yine varsayımlardan yola çıkarak durum şöyle görünüyor; 2016 ülkedeki malum konu nedeniyle ekonomik açıdan da kötü bir yıldı, BE'ye veya çok sevdiği bir komşusuna para gerekti (laf olsun diye yazıyorum, yoksa kendisi olduğundan neredeyse eminim!), bu kaynak o dönemde holding'te yoktu, en yakın mali kaynak halka açık olan İlaç şirketindeydi. Ve halka açık bir şirkete kişisel mal varlığı devredildi. Adil bir fiyat olduğunu varsayalım. Sizce böyle bir davranış etik midir? Halka açık şirketlerin yönetilme etiğine ve paydaş kapitalizmine uygun mudur?
Eğer durum bu şekilde gerçekleştiyse, benim kendisine yakıştıramadığım ama kendisinin kendiisine yakıştırdığı durumlardan birisi gerçekleşmiştir. Yanılmış olmayı diliyorum.
Silivri'deki arazi fiyatlarından haberin var mı kardeş ?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri