Bir TL altında bedelli yapın bakalım kim katılacak.Adam geri zekalımı piyasada 80 kuruşlarda olan mala bir lira versin......
Bir TL altında bedelli yapın bakalım kim katılacak.Adam geri zekalımı piyasada 80 kuruşlarda olan mala bir lira versin......
Peki niye 1 tl ye yukselmedi. 10 kademe kotu bir rakam degil.. seans arasinda haber gelmesi hosuma gitmemisti zaten..
Ne tur seneryo olusabilir bakmak lazim..
Piyasa yarin felan bozacagini dusunerek belki dokeriz bir hafta daha oyalanalim mi diyorlar. Yoksa nominal alti tutut ruchanlari kendileri mi almak istiyor..
Burda ogrenmemiz gereken şudur 1 tl altinda mi onay verdi spk 1 tl altinda yapamazsin dermi eter oyle bir haber gelirse dakikasina 1 oluruz bunu sorusturmak lazim bilgisi olan varmi ?
Bu saatten sonra 85kr.bile olsa Rüçhan pazari açılıp bedelli yapılacak.cunku spk onaylamış.dokebildigini doksun.borsada sadece Zaman kaybı olur para kaybetmem. Senaryolar çoğaltabiliriz.patron kendim ruchanlari kullanacam kimseye yedirmem derse.yilbasina kadar böyle takılırız.diger senaryo ky algisiyla oynanıp.bak Rüçhan pazari açılacak hisse 90 Kr bundan bir halt olmaz dedirtmek.isteyen alır isteyen satar ben maktk bedellisinde bu filmi izlemistim.ayni senaryo çalışır veya çalışmaz.suanda gördüğüm güvenli liman benim için .isteyen alsın isteyen satsin.ben bekleyenler tarafında olacağım.asla y.t.d.
1
Bu iş psikolojik savaşa döndü bakalım sonu ne olacak . Ben umutluyum ytd
alıcılar
satıcılar
ilk 5 kurum genel
![]()
Şimdi arkadaslar hisse ayin 11 indeki bedelliye kadar 1 tl olmak zorunda mi degil mi .yani 0,90 kurustayken bedelli yapabilecekler mi .
Evet 1 tl olmadan bedelli yapabilirler. 0,90 kuruştan da bedelli yapabilirler. Fakat hisse değeri 1 tl den az olursa bedelli esnasında ki rüçhanları kimse kullanmaz. Çünkü 1 rüçhan hakkı 1 tl ye satılacak. Eğer bedelliye 1.10-1.20 aralığından girerse, rüçhan hakkını kullanıp 1 tl ye hisse sahibi olacağız. Yani en az yüzde 10 karlı hisse almış olacağız.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..
Yer İmleri