Sayfa 265/500 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    neden 1.23?
    katılmadı sattı.bugün de pazardan 1 tl den alıyor.üstüne açıkdan da kar etti.
    0.30'dan rüçhan alanlar için söyledim,

son gün 0.30 tavan olmuştu.!!

yatırım tavsiyesi değildir..

2. 1liraya kadar 8 milyon bekliyor birincil piyasada satmıyor hala. Büyük ihtimalle patronun kendisi koymuştur alışı. Kimse almaz nasıl olsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    0.30'dan rüçhan alanlar için söyledim,

son gün 0.30 tavan olmuştu.!!

yatırım tavsiyesi değildir..
    ben de adamların operasyonunu söylüyorum.yoksa herkesin kendine göre maliyeti var tabii ki..

bugün A1 yine malı yığmış 01 e..isteyen alsın diyor.1 milyon sattı 1 milyon da rafta duruyor..
    O kadar güçlüler ki kimsenin bulaşmayacağını biliyorlar.onlar kadar sağlam bir grup bu oyunu bozabilirdi.ama olmadı.
    ytd

4. Bu oyunlar bakalım nereye kadar.Ben şikayet ettim.Bu son şikayetim.Çözüm olmaz ise spk ve muhatapları Allah bildiği gibi yapsın

5.  Alıntı Originally Posted by kimyacı hasan Yazıyı Oku
    Bu oyunlar bakalım nereye kadar.Ben şikayet ettim.Bu son şikayetim.Çözüm olmaz ise spk ve muhatapları Allah bildiği gibi yapsın
    Aynı adamlar nominal değerden 1 tl almazken şimdi buralardan alır ise şaşmam. Bedelliye katılıp eskileri 1.tl nin üzerine sat danışıklı şimdi hangi oyun acaba. Umarım ortakların üzerine bir kaç seramik düşer...

6. Tam bir rezalet... Uzun vade görünümü nasıl ve ne yönde? Bist düşüşüne (de) ayak uydurup 0.90'lara falan inebilir mi?
    y.t.d.

7. birincil piyasada 1.02 ort ile 12 milyon mal alınmış.hepsi palanın kullandığı kurumlar tarafından.
    Yarısı bitti.kaldı diğer 12 milyon.
    ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    birincil piyasada 1.02 ort ile 12 milyon mal alınmış.hepsi palanın kullandığı kurumlar tarafından.
    Yarısı bitti.kaldı diğer 12 milyon.
    ytd
    Sence borsada zaten bu fiyattan işlem gören hisseleri kim o piyasadan 12 milyon adet alır ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 265/500 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •