Sayfa 265/981 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    sizin safsata dediklerinizle , büyük finans kurumları , nobel ödüllü ya da nobel ödülünü kıl payı kaçırmış finans hocaları haşır neşir oluyor..... blockchain bambaşka bir şey token başka şey , biri amasya elması diğeri pilates topu... lütfen tam hakim olmadığımız konularda işkembeden yazmayalım...
    Bitcoin altının yükselmesini engellemek icin altına akacak olan parayı sünger gibi çekmek üzere uyarlanmış bir üründür. Hiç bir güvenligi yok 1000 koın gondereyım derken bır rakam yanlış yazsan uctu paracıklar. Ayrıca ılk cıktıgında bu meretı kırmıslardı mılyonlarca koın basmıslardı....Biri cıkar virus yazar coinleri sil dese koin sahipleri oturdu resmen şapa...site kitlendi diye düştü....kıymetli ama dengesiz

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Temassız kart mart işi sakat demek ki, hiç bulaşmayacağım...
    pos cıhazı ıle metrobuste mılletın parasını cekmısler oyle haberler vardı gazetelerde bır ara adam sana bır omuz atıyor paracıklar gidiyor

3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ah be ahhh baykalların denizi ah ahh... bütün bu işleri başımıza sen açtın... önemsemedin , silinirlir giderler dedin...
    Kapısını kilitlemeyen Nasrettin Hoca'nın hiç mi suçu yok?

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    pos cıhazı ıle metrobuste mılletın parasını cekmısler oyle haberler vardı gazetelerde bır ara adam sana bır omuz atıyor paracıklar gidiyor
    Metrobüs, otobüs, trenlen, feribotlan hiç alakam yok, fakat dolandırılmak istemem, hava atarkene kendimi ditlattirmam!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, benim babam 91 yaşında ve bankaya gitmesi neredeyse imkansız.

Sağlık raporu, mahkeme ise, ölümden beter bir yol araştırdım.

Rica minnet kartını yenilediler, paniğim o yüzdendi.

Kart kapansa babalara geldik, benim olsa hic problem degildi.
    Yaşlılara bir çok işlemi yapmıyorlar mesela internet bankacılığı vermiyorlar.Hesapta yaşlılar düzgün karar veremeyeceği için bunu güvenlik nedeniyle yapıyorlar ancak gerçekte yaşlı kişi şubeye gitsin müşteri temsilcisiyle muhatap olsun,MT'de işine geldiği gibi yönlendirip 3-5 puan aşağı faize kandırsın istiyorlar.

Ahmetg Guest
    daha önce de bahsetmiştim , aklımda bir banka kurmak fikri var... malı direkt kaynağından temin etmek ve aracısız ihtiyaç sahibine satmak. mis gibi iş... isim olarak önerilerinizi margarinleyebilirseniz makbule geçer...
    Tr de banka kurmak icin kanun geregi istenen min sermaye 300 milyon dolar

Abd de minimum yok

Hadi gecmis olsun

Ahmetg Guest
    Nutuk ' u aç oku.... ama kırpılmış olanını değil... eksiksiz olanını aç oku bugünle mukayase edersin ...
    Kirpilmamis olanina link verirmisiniz?

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Kullandığım kart olsa sorun yok, Kartı iptal et, yenisi gelsin. En fazla otomatik ödemeleri geçirmek uyuz eder.
    Bir şey olmuş ve işlem yapılmış. Müşteri hizmetlerinin yanıtı, olaydan daha vahim, tabi neden kullanmıyorsan sorun ettin sorusu kafalarda oluşabilir. Vadeli hesabı olması sebebiyle..

..r..n
    Ben buldum.

Yorganbank

[emoji23]

Sayfa 265/981 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz