Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Sabah yazdigim cogu beklentim karsilandi. Amac ZK lari MB nin nete tasimak. Cigerini bilirim cigerini ))

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben bu işin ponzi şeması olduğunu söylemiştim ki bir çok kişi bu numarayı yemedi zaten.. sevindirik olanlar vardı gün boyu "dahiyane çözüm" filan diye.. hahaha.. komedi..bunlara inanılmayacağı yine kanıtlanmış oldu..
    Siz galiba yanlış anladınız konuyu.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sabah yazdigim cogu beklentim karsilandi. Amac ZK lari MB nin nete tasimak. Cigerini bilirim cigerini ))
    Agabey bunlarin pekmez dedigi tortu , bayram dedigi yortu.

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Siz galiba yanlış anladınız konuyu.
    sanmıyorum belki siz yanlış anladınız.. açıklamada "mevcut" diyor.. yani dolar alacakları caydıracak bir şey yok, bilakis doları olanların paralarını tl ye çevirmek için bir hamle.. merkez üzerinden fonlanacak sınırsız riske sahip bir ponzi şeması.. iyi anladığımı düşünüyorum.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Benim anladığım
    20 aralık tarihi itibari ile elinde döviz ve tl si olanlar faydanalacak..
    Dövizi olanları MB swap layacak..(eğer isterlerse)
    TL si olanları ise hazine..

Bugün misal döviz alanlara ise döviz de kal denecek..
    Onlara bişi yok..

6. TCMB 20 Aralık itibari ile DTH'ı olan diyor, Bakan Nebati ister TL ister döviz olsun diyor, cumhurbaşkanı ise yastık altındaki paralardan bahsetti. Bunun dışında 31 Aralık'a kadar devam eden yurt dılşından gelen paralara af var.

2-3 ayrı sistem de olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yalan dıo nebatı kımın ne dedıgı bellı degıl
    Evet yalan diyor.
    Şöyle dedi 100 bin tl'len var, dolar alacaksın. Alma koy tl'ye faiz %14 diyelim, dolar getirisi bunun altında kalırsa %14'ü alacaksın dolar getirisi %18 olursa %4 farkı alacaksın diyor.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sanmıyorum belki siz yanlış anladınız.. açıklamada "mevcut" diyor.. yani dolar alacakları caydıracak bir şey yok, bilakis doları olanların paralarını tl ye çevirmek için bir hamle.. merkez üzerinden fonlanacak sınırsız riske sahip bir ponzi şeması.. iyi anladığımı düşünüyorum.
    Sizin dediğiniz gibi olursa çok saçma sapan ve anlamsız olur.
    Tl si olan bu fiyatlardan dövize geçer.

Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •