Sayfa 266/969 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. https://www.ekonomi7.com/mobil/haber...i-artiyor.html
    radore her yıl %40 büyüyor işgirişimin aldığı tarihe göre 3 kat büyüdü şimdide ihracata başlamış ve bizim şirketimiz gözaltı pazarı değerlemesinde işlem görüyor yazık

2. selam arkadaşlar borsaderinlik kapanmış başka bir yol bilen varmı derinlik izlemek için yardımcı olursanız sevinirim....

3.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    https://www.ekonomi7.com/mobil/haber...i-artiyor.html
    radore her yıl %40 büyüyor işgirişimin aldığı tarihe göre 3 kat büyüdü şimdide ihracata başlamış ve bizim şirketimiz gözaltı pazarı değerlemesinde işlem görüyor yazık
    Sizler de böyle paylaşmasanız, hiç haberimiz olmayacak. Teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    https://www.ekonomi7.com/mobil/haber...i-artiyor.html
    Radore için youtube kanallını da takip edebilirsiniz düzenli video paylaşımları var, ISgüzarlardan daha çok bilgi verdikleri ortada.

5. Az kaldı, ay sonunda karneler gelecek. Sonrasında yoğun bir araştırma, yanıt arama çabamız başlar. Özsermaye rakamının geçen yılki rakamlar düzeyinde olacağını varsayıyorum. Bakalım hangileri nde değer artışı görülecek, hangileri gerileyecek? Eğer gerileme olur ve toplam kayıp 20-30 mio u bulursa veya aşarsa o zaman bugünkü satışları bilginin siźmiş olmasına bağlayabiliriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    0.77 yi gerçekten bekleyen olduğunu sanmam, iştiraklerini satmaya başladığı zaman mevcut fiyat ile PD/DD inin 0.30 lara gerilemesi söz konusu (hiç birisi defter değerinden satılmayacağına göre) o durumda PD/DD 0.60 ı rahatlıkla görür. Ben 3 rakamının 1-1.5 yıl içinde görüleceğimi düşünüyorum. Elbette 1-1.5 yıla çıkış olursa. Bu hisseden korkmanın manası yok, sadece sabırla vaktini beklemek gerekiyor.
    Ters OBO ile sert çıkış yaptılar şimdi Düz OBO oluşturmaya çalışıyorlar, teknik olarak 1.58’in altında sert düşüş olması lazım. Görüşüm 1.58’ de teknikçileri bir sürpriz bekliyor olacak. Hacimin sebebi yıl başlarında kurumsal aracı firmaların yaptıkları pozisyon değişiklikleri belki ters OBO da çıkış ortamını yaratmak için gösterildi. Yani 5-10 güne herşey normalleşir, yavaş istikrarlı bir yukarı trend başlar.
    Bence once amuda kalkip ters parende atacak sonra da....
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Şimdi bir daha faaliyet raporunu okudum 9 aylık. Konunun çok uzmanı değilim ama anladığım kadarıyla Sportive de bir zarar var gibi duruyor. Yanlış anlamadıysam 15 milyon tl civarında bir zarar var.

Bu şirkete de tekrar sermaye tamamlamak adına 27.5 milyon konuldu.

En büyük iştiraklerden birisi.

Ortopro'ya da sermaye eklenmiş. En büyük iki yatırım.

Sportive'de işler düzelirse iyi olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,410
    Zararı nerede gördünüz , referans alabilirmiyiz ?

Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Şimdi bir daha faaliyet raporunu okudum 9 aylık. Konunun çok uzmanı değilim ama anladığım kadarıyla Sportive de bir zarar var gibi duruyor. Yanlış anlamadıysam 15 milyon tl civarında bir zarar var.

Bu şirkete de tekrar sermaye tamamlamak adına 27.5 milyon konuldu.

En büyük iştiraklerden birisi.

Ortopro'ya da sermaye eklenmiş. En büyük iki yatırım.

Sportive'de işler düzelirse iyi olabilir.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 266/969 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •