Bugünkü son takas nedir
Bir Allah'ın kuluda şu kap haberi yorumlasın ne demek yani yeni halka arz mı olacak bu
Herkes hesap yapmakla mesgul.ama bugunku takas pek hosuma gitmedi desem yalan olmaz.aklima gelenide yazayimda sesli dusunmus olayim.tahtaya acik yapiyorlar 2 gundur ya acikciyi iyi opecekler tahtayi yukari cekerek yada bu aciklar sag cep sol cep.adam tahtayi yukari cekerken acik yapar baska kurumdan virmanlar.basima baska tahtalarda geldigi icin bu alternatifte masada olsun.maksatim kafa karışıklığı degil.aksamdan beri dusunuyorum çünkü alternatifleri.ama ben hisseyi alirken temele baktigim icin hala sermaye ve karlilik bana iyi gozukuyor.yazdiklarim yatirim tavsiyesi asla olamaz.kendi tecrubelerimden fikir aktarimi yaptım.y.t.d.
Ayrica 7 yildir alışkanlık yapamadığım ama bundan sonra yapacagim stoplass olayi.bu aslinda cok önemli.bu hissede degil sadece borsada paranizdan ne kadarlık bir kayip sizi üzmez.bunu dusunerek stop yapmayi kendimize siar edinmemiz lazim.kardaykende ayni sekilde hisse yukseldikce stop seviyesini yukselterek ne kadarlık kardan kayip göze alabiliriz bunlara riayet etmeye çalışacağım.gecmiste akguv ve sanfm hisselerinde fena carpildim.sermayenin yarisina yakinini stop uygulamadigim icin kaybetmistim.sadece tecrube aktarimi y.t.d.
Ky yi küstürdüler.ASELSAN vestel gibi hisseler de çakılınca senmisin lan deyip millet küçük hisselere dalıyor galiba nası olsa sağlam kazıktada risk var mademki deyip intikam alıyorlar gibi gelio bana ama yanılabilirimde
VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki gozzzzzzz cektir bi tavan da yarin ikigozzzzzzz
Sattirdin millete 5ten 6 dan iki gozzzzzzzz
Berlinden selamlar��
Kapa düşen haberin bir önemi var mı
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri