Sayfa 266/865 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Teb döküldü hepsini mery aldı ama hala 2. Sırada satıcılarda
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu yorum ete kemige burunmuse benziyor..fazla asagi basamiyor artik..tahta yukari shift ediyor hergecen gun

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. birileri hala iyi geçiriyor

sanki bu bilançodadanda bi mok çıkmayacak

milyarlarca tl -yüzmilyonlarca dolar yuro borcu olan

dünya zarar yazanlar bile tavan tavan gidiyor

yazık,

Alıcılılardan birinin daha kusmasını bekliyor ama alan oturmuş gibi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Is-yfas-meril uzerinden dönüyor bütün oyun..bunlarin 3 ü de kontrol altinda günlük islemlerde

5. Kağıtlarımdan biri tektu dünya zarar açıkladı ve turizm kağıdı yani turimin ne halde olduğu belli ama haftalık yüzde 15 aylık 20 bıraktı ve hala gidiyor..Bir diğer kağıdım spor hissesi futbol klüplerinin hali ortada geleceğin sektörü de değil seneye kombine de yok ama kağıtlar tavan..En çok parayı buna bağladım ve hali ortada geleceğin sektörü Kasa para dolu borcu yok falan filan boş yani neyse 500 olsa da laf yesek nerde o olumsuzlar sattırdılar gittiler deseler ulan endeks kaç olmuş demezler..

6.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Kağıtlarımdan biri tektu dünya zarar açıkladı ve turizm kağıdı yani turimin ne halde olduğu belli ama haftalık yüzde 15 aylık 20 bıraktı ve hala gidiyor..Bir diğer kağıdım spor hissesi futbol klüplerinin hali ortada geleceğin sektörü de değil seneye kombine de yok ama kağıtlar tavan..En çok parayı buna bağladım ve hali ortada geleceğin sektörü Kasa para dolu borcu yok falan filan boş yani neyse 500 olsa da laf yesek nerde o olumsuzlar sattırdılar gittiler deseler ulan endeks kaç olmuş demezler..
    Bu kagitlar spekulatif sn lalezar, tektu turizmde bir umit almanlar gelecek beklentisi var , sporda da ts sampiyon olacak beklentisi..bunlar donemlik tir..bu tip hisselerde beklentiler guclu alinir ve guclu verilir..volatilite yuksektir..bizimkini kisa vadede etkileyecek bir hikaye yok..ya bilanco var ya da ruyalara giren, gunluk gibi yazilar yazdiran meshur bedelsiz[emoji4]

7. Karton spekülatif değil yani...Daha bir kaç ay önce 260 ı görüp sonra 520 lerden döndü..Bıst te spekülatif olmayan kağıt mi var..THY 5 den 20 ye sonra yine 7 ye şimdi bu kağıt nasıl spekülatif olmaz..Sonuca bak dostum para kazandıktan sonra ister spekülatif olsun ister mevsimlik sen rüzgarı yakala..

8.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Karton spekülatif değil yani...Daha bir kaç ay önce 260 ı görüp sonra 520 lerden döndü..Bıst te spekülatif olmayan kağıt mi var..THY 5 den 20 ye sonra yine 7 ye şimdi bu kağıt nasıl spekülatif olmaz..Sonuca bak dostum para kazandıktan sonra ister spekülatif olsun ister mevsimlik sen rüzgarı yakala..
    Sen kazanmissin iste 2 kagidindan cok cok ne mutlu sana..Allah daha cok versin..Kartondan parani 3 e 5 e katlarsin insallah..borsanin en cok kazandiran ilk 5 hissesi hep portfoyunde olur diplerden alir zirvelerden satarsin insallah..daha ne diyeyim dostum sana[emoji3]

Sayfa 266/865 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •