Zerre güvenmiyorum. SPK ve Maliye el atarsa ancak..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Zannedersinki klimasandan İran veya ABD ile olan gerginliğin tek sorumlusu gibi düşüyor.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Sn. Bellekimi
SPK ve maliyenin burada devriye girmesi gerekir
Bu kadar karı nasıl ettin
Sonra bu kârları nasıl hiç ettin!
Geçmişte yaptığı eurobond dalgasını devam ettiremez!
İran-ABD gerginliğini kullanarak kısa vadecilere cezayı kestiler
Maliye ve SPK devreye girene kadar Ky duman ederler. Aslında ilk 9 aylikta cokmeleri lazım. Hop ne oluyor. Şuanda klimasan kimseninde zerre güvendiği de yok. Sadece bilanço iyi gelmişti yoksa yönetimin marifetlerini bilmeyen yok. Enver olayında bugüne kadar izlediler. Şimdi herif tek kelimeyle ....ediyor. izlesinler bakalım.
F/K 4.8 ve bu hisse 4 gündür sürekli ve %30 a yakın düşüyor. Boşuna demiyorlar klimasana güvenme. Ben geçen 3/4 ay önce bahsetmiştim. Bunlar Ali cengiz yapacak. Ne diyelim Allah ky sabır versin. Heleki 20 TL üzeri yakalananlara. İnşallah borsa dalmaz yoksa bu hızla 15 TL gösterecekler..
İsteseler çizer geçerler de!
Tabana verinde rahatlayın. Uğraşmayın bekliyoruz..
Yer İmleri