Sayfa 267/375 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 2994 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Endeksin halini hiç beğenmiyorum portföy azalttım mecburen. Bankalar dolarda merkezi açıkta yakaladı hükümet bunun acısını çıkarır bankalardan.
    Kim kimi nerede yakalamış orası biraz karışık.Yoksa belli noktadan sonra hep beraber mi zarar görürler acaba?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    dolara dair çizebileceğim logaritmik aylık grafik bu...dolarda çanak manak bırakmadılar.hepsini kırdılar,yanlarına kalmasın diye de ekleyeyim...

grafik ise şunu diyor.2009dan gelen yükselen trend geçen ay yukarı kırıldı.bu ay için kanal desteği 11,78...

bu değer altına inmediği sürece dolar yukarı gidebilir.kanalın genişliği yaklaşık 5 tl...yani kanal desteğine bu değeri eklersek 16,78 -17,00 seviyeleri dolar için teknik olarak mümkün.

Sayın enigma çok teşekkür ederim 8-9 ayda 30 liraya gidecek gibi duruyor, batıracak milleti anlaşılan.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Kingkong Yazıyı Oku
    dostlar akıl almak istiyorum.
    nakit ile %75 nakit %25 kozaldayim. endeks +3 yapiyor kozal sıfır.
    twitterden takip ettiğim çoğu insanda ya nakite geçiyor yada günlük al-sat yapip günü nakitle kapatıyor.
    burdan dolar veya altın almak nasıl olur bilmiyorum hisse desem hepsi ath üstüne ath yapiyor.
    siz olsanız ne yapardiniz? artik nakite geçmeyide düşünüyorum şubatta 145den aldim kozali nerdeyse 9-10 ayda maliyete geldi çünkü) ama onada şükür sağlam zarar yazdi 3 haneli ama beklemeyi seçtim panikle versem iyice geçmiş olsuna dönerdik
    dolar bazında kozaldan %55 zarar yazmışsınız. Valla yarından itibaren hiç iyi görmüyorum ortalığı. Bence viop hesabı açıp doları oradan alın kenarda risklere karşı tl kalsın elbet orada hergün faiz işletiyorlar ayrıca oradan kozal da alın 2. ay için faizi düşük, gerekirse spottaki kozalları azaltırsınız Ama daha çok kozal ve dolarınız olmuş olur. Hükümet enflasyonla sizden dolaylı vergi alıyor enflasyon ayda %5-6 bu nedenle tl de kalmak iyi değil. Kozal bile daha iyi bilançoya kadar 300 olması gerek. Durur durur bir anda 2-3 tavan yapabilir, kozal bu

4. Durmaz bu dolar

5. Borsa cephesinde bir tedirginlik görüyorum. Şahsen bu tedirginliği bende yaşasam da hisselerden çıkıp ne yapacağıma karar veremiyorum.. Gerçi kendimce portföyüm sağlam ve defansif, aynı zamanda maliyetlerim düşük. KOZAL 92.50, KOZAA 15.50, EGGÜB 172.30, GÖZDE 5.60 ...Ciddi miktarda karımda olsa ,piyasadaki fiyat artışlarına gene de yetişememişim. Belki kazancımın bir kısmını riske atacağım, ancak satmayacağım.. Nakitte kalmaktansa sağlam hisselerde yatmak bana daha güvenli geliyor. Kesinlıkle yatırım tavsiyesi değil ,şahsi düşüncemdir .Saygılar, bereketli kazançlar dilerim...

6. 31 kasım 2013 hisse 32,33 tl gr altın 80 tl yani gr altının %40'ı kadar hisse fiyatı. Şimdi gr altın 832 tl hisse fiyatı 146 yani gr altının %17,5 i kadar.
    Şimdi şu kayyumlara sormak lazım: arkadaş utanmıyor musunuz, şirket yönetimi kötü bunlar çalıp çırpıyor denilen vatan haini fetöcülerden daha kötü bir yönetim sergilemeye, ne bu hal. Şubatta bu düzey yani %17,5 düzeyi %37'e gelip yaklaşmıştı ne yaptınız ettinizde bu hale döndü bi sorun kendinize. Yani bu kayıp sadece biz küçük yatırımcıların kaybı mı, fetöcü hisseleri hazineye geçtiğinde bu hazine içinde yani kamu içinde bir kayıp değil mi. Çıktınız bir bağış olayına girdiniz ortalığı afedersiniz b.. ettiniz. Bu şirket zaten bir sürü vergi ödemiyormu, kurumlar vergisi altın üretimi üzerinden ödediği vergi, çalıştırdığı işçilerin maaşları üzerinden vergi,..fetö hisseleri hazineye geçtiğinde hazine akacak birikmiş kar payı, temettü ödemeye başlandığında temettülerden ödenecek stopajlar, ne lüzumsuz bir iş yaptınız be kardeşim bu kadar vergi geliri yanında üç kuruşluk sayılacak bir bağışla şirketin değerinin içine ettiniz. Şubatta 400 tl civarında gr altın gezerken değeri 155 tl yi bulmuş olan hissenin bugünkü değeri gr altın iki katına çıkmış olmasına rağmen bırak iki katını hala 155 i bulamamış. Kaç yıldır arge gideri adı altında her yıl yüzmilyonlarca lira gider yap hala bi altın bulama, foseptik çukurunda mı altın arıyorsunuz ne. Hisselerin nerdeyse hepsi fiyatlarını katladılar sizin sayenizde biz sürünüyoruz.
    Takip ediyorlarsa bu formu okuyunca bilmem azcık yüzleri kızarır mı yoksa amaaan yemişim yatırımcısını mı derler.

7. 145lerde gezinmesi gerekir demiştim bir süre. Şimdi ortalamalarını yavaşça yukarı çekip toplamaya devam ediyor bir süre sonra önceki tepeyi kırmamız gerekir.

8. inanin vioptan hiç mi hiç anlamiyorum..
    aman canım sağlığımız yerinde diyorum en azindan, yoksa dolar bazındaki kaybimin haddi hesabi yok.
    attiğiniz grafiklerden doların hala yolu olduğunu anlıyorum ama 9-10dan dolar alamamış bi vatandaşın 14-15ten alması çok olağan değil malesef.. sanki bir haber gelecekte dolar altin düşecek ülke güllük gülistanlık olacak hissediyor insan, ne zaman güvensek içimizden geçtiler.. yine aynı vaziyet

Sayfa 267/375 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •