Sayfa 267/331 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Geçmiş yıllarda kasada olan nakidi karıştırmadan bu senenin tahmini kãrını 2024 de beklenen enflasyon kadar arttırsa diye bir tahmin yürüttüm... Oda bana 20 mil gibi bir rakama ulaşırmıyız acaba dedirtti...

Bu bir teori... insallah daha fazlası olsun...
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Hocam iyi guzelde sende bizim ekonomi uzmanlari gibi konusuyorsun 5 senedir enflasyon tek haneye dusecek diyorlar.Simdide 2024/Eylul ayina randevu veriyorlar..Kim ole kim kala.8 milyar nakit hele bu zamanda kac firmada var.Bunu gelir olarak yaratamiyorlarsa o firmada calisan boyyuk paralar alip ahkam kesenler biraksin bu isi...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

2. Moral bozuyor haklısınız... Orta ve uzun vade de şirketi güveniyorsanız bugünkü fiyatlara fazla odaklanmamak lazım.... Şirket çok hızlı yükseldi bozuk piyasada illaki kãrı realize edenler oluyor....
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Ben kasasindaki 8m paraya tav olup poz koruyordum ama moral falan birakmadi. 12 ayda 8m nakit gucu olusmus sirketin hacim baglamindan kurtulup daha guvenli liman olusturmasi lazimdi bize,performansi zayif kalmaya devam ediyor
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Moral bozuyor haklısınız... Orta ve uzun vade de şirketi güveniyorsanız bugünkü fiyatlara fazla odaklanmamak lazım.... Şirket çok hızlı yükseldi bozuk piyasada illaki kãrı realize edenler oluyor....

Uv guvenilmeyecek en son sirketlerden biri olabilir,cunku gider riski yok gelir modeli garanti ve nerdeyse tek basina bir banka,holding. Ancak zaman kiymetli ve maliyetlenme yukarda olana donemselligi tersten yakalaninca buyuk stres kaynagi,hareketini yapip bekleyeni esir ediyor,simdilik.bekliyorum ama direnme sinirimi asti ne yazik ki

4. Yukseldi zamaninda dogru.Bunu yazarken sonrada 45lerden 32lere parasutsuz indiginide yazin lutfen..oysa karlilik ve nakit pozisyonu bircok sirkette olmadigi kadar iyi..Kumarbazlarin eline kaldik.Hemde boyle kurumsal bir tahtada..

5. Osmen hariç, diğer aracılar uçuyor. Primsizler hareketli, primliler hareketsiz.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Endeks yükseldikçe, düşüş yüzdesi artıyor. Beni bile sıkmaya başladı.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Endeks 8bin,trendinin terse dondugunu kabul ettirdi artik,dusen hacimlerin etkisiyle baska dipleri ariyor gibi,poz azaltiyorum ne yazik ki

8. İnveo tavan ismen yayan...boyle kagittan hayir gelmez...insallah spek sende birgun terste kalir ayni seyleri soylersin..

Sayfa 267/331 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •