Sayfa 268/639 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    300 bin alim 50 bin satım var kabaca bu iştah fiyat ve talep artarak yukarı yönlü devam edebilir bir iki haber desteğiyle yon yukarı görünüyor.... İnş...

2. Banka haberi gelene kadar kagit 2,5 , 3 lerdeydi yani bir habere bakar bu işler algi ve beklentidir, yarin toplanti ve plan haberi gelsin ayne 1,81 e gelir aynen TRNS TURK te olduğu gibi bu kağıt transturk ten kervan dan daha daha fazla beklenti oluşturabilir cok rahat bir tek biz mi akilliyiz spek ve firma.yetkilileri bilmiyor mu bunu.bal gibi biliyor zamani gelecektir

3. 0,34 te bekleyenlerde yukardan satanlar var ve 0,35 ten bile vermedi 0,37 kapadi spek adam.olsa cok rahat tavana kitler o yapmazsa birimiz mutlaka yapacak ondan sonra tavana gitmediğinde tum gözler bu kağıda odaklanir ve tavan serisi 1,8 e kadar devam.eder kimse durduramaz isterse 500-600 bin i satisa koysun 2 dk da supururler

4. Kredi derecelendirme kuruluşunun iyi demesi iyidir ama yetmez goz altindan cik borcun odenecegine dair yeni is anlasmalari ve planlari kap a gonder bak ne oluyor haberi.yeter

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Teşekkürler ince ve manalı düşüncelerin icin.... Biraz daha sabir dip kanaldan çıktık bence de... Küçük hesap peşine düşen olmazsa yakin zaman zarfinda tatmin edici ve dikkat çekici seviyelere gelecektir kanaatindeyim...
    Muratcım ben sahsen kendi adıma satışa tek lot dahi koymayacagim.sen seddulbahir dialektik umit ben ve diger arkadaslarda alim tarafinda kalirsak önümüzdeki hafta kagitta pozitif bir baslangic olabilir ve patronlarin da haber ve alim destegiyle bu ivme devam edebilir diye dusunuyorum.tabi seddulbahir ve arkadaslarinin da su bahsettigi euro bondlari artik kagida destek olmalı...ben sozumun sonuna kadar arkasindayim..

6.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
     Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Banka haberi gelene kadar kagit 2,5 , 3 lerdeydi yani bir habere bakar bu işler algi ve beklentidir, yarin toplanti ve plan haberi gelsin ayne 1,81 e gelir aynen TRNS TURK te olduğu gibi bu kağıt transturk ten kervan dan daha daha fazla beklenti oluşturabilir cok rahat bir tek biz mi akilliyiz spek ve firma.yetkilileri bilmiyor mu bunu.bal gibi biliyor zamani gelecektir
    Bu şirketin şöyle bir avantajı var sahibi urfa ak parti milletvekili ve iddiaya göre seçim sürecinde adaylık döneminde sağlam para harcadı o iddia doğru ise şirketinin durumunun toparlanması için elbette birilerinin talimatıyla pazarlama sektörüne yönelik iş anlaşmaları ve gyo alanında kolaylık yapılabilir fetö ile ilgisi yok diye biliyorum bu işler biraz da siyasi biliyorsunuz en yakın örnek katmerciler var 4 liradan halka arz olan bir şirket vardı şu an hatırlayamadım o şirkette iktidar ile arası çok iyi şimdi hisse 7 liranın üzerinde...

Ne dersek diyelim sonuç patron ve spegin niyetine bağlı eğer patron satmak isteyipte satamadığı 8 milyon kötü bir yolunu bulup satacak ise bu fiyatlardan satmayacagi aşikar hem bu fiyata hem de bu pazarda alıcısı olmaz onun da işine gelmez icraat icraat icraat lazım bizlerde bu icraatlar hayrına buradayız kapa yollayacağı iki üç habere bakar ....

7. Eger yine boyle 60 bin satisa konursa tek başıma tavana kitlettirme ihtimalim var kafam.bozulursa yapabilirim

8. Yok ertem satmaz.bakmayın 12 mayıs dediğine.pazartesi duruma bakalım.
    ona göre ne yapabiliriz değerlendirelim.

Bugünde ykb 82bin satmış.eyhav ortak satıyor dememizi mi bekliyon adamım?hey dostum yapma bunu.......

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 268/639 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •