Sayfa 267/639 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Bu grafik ile ilgili bir yorum yapar mısınız..

2.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Kendi adima satış yazmadim istesem yazardim murat ve ümit el atiyorsa mal aliyorsa bizde ac açgözlülük yapip küçük firsat peşinden kosmamaliyiz ki kağıt tavan yapsin dikkat ceksin alici gelsin sonrasinda 1,5-2 lere gelebilsin ki bu sene çıkan bir suru kagit var
    Bende önümüzdeki hafta satışa tek bir lot yazmayacağım. Aksine imkanin ölçüsünde alim yapacağım. Seddulbahir murat umit dialektik ve bu forumdaki herkesten benzer sekilde davranmasını rica ediyorum.bakalim haftaya tahtada hareketler nasil olacak...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Valla dostum ben 18 ayi askindir kagittayim.ve cok zarardayim.belki herkesten cok istiyorum iyi seyler olsun diye. Ama ikidir ayni hareketi yapmasi hicbir olumlu haber gelmemesi fiyatin yükselmemesi hisse geri alimi yapilmamasi alacaklarin tahsil edilememesi ve kervansarayda yasanan su olumlu hareketi goruncede insan ister istemez karamsarlığa kapiliyor..
     Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Kendi adima satış yazmadim istesem yazardim murat ve ümit el atiyorsa mal aliyorsa bizde ac açgözlülük yapip küçük firsat peşinden kosmamaliyiz ki kağıt tavan yapsin dikkat ceksin alici gelsin sonrasinda 1,5-2 lere gelebilsin ki bu sene çıkan bir suru kagit var
    Bugün 26bin civarı lot aldım destek olayım hem de maliyetim biraz düşsün istedim... buradan alıp 3_ 5 kuruş sonrası için almadım tabii ki...

Ya nasip deyip beklemeye çekildim...

40 üstüne geldiğinde ky satmasa spek yükseltir diye tahmin ediyorum bu arada da umarım olumlu haber düşmeye başlar inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Resmî büyülemedim ama ikili kulp yapmış görünüyor tekniğe riayet ederse o grafiğe göre ilk hedef 52....

Bu hissede acaba teknik söker mı???

5. Teknik Söker 0,52 yi gecerse zaten iyi yerleri destek yapar iyi haberlerle son 2 yilin tam tersi hareket eder

6. General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    10 20 50 ve 100 günlük ortalama üstünde 200 günlük 37 aynı 5 günlük 38 8 al 4 nötr teknik her türlü olumlu hem grafik hem diğer değerler amasi var işte keşke tekniğe uydursa bakalım haftaya spek efendinin mahareti önemli kılıfına uydurursa bana göre 48 veya 52 ye kadar haber gelmese bile yolu var...

Tam da sinerji yakalamış D grubunda yükselen hisseler varken akpaz neden yükselmesin sanki defter değerinin 5 katı 10 katı işlem görenler çok mu mükemmel bir malı yapısı var. Olay şirketin hikayesine beklentiye patron ve spegin mahiyetine bakıyor çıkış başlasa sıraya giren çok olur da çıkışı başlatacak yürek güç spekte yok...

Bunlar benim pozitif düşüncelerim spek ne yapar haftaya görürüz inşallah...

8.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Teşekkürler ince ve manalı düşüncelerin icin.... Biraz daha sabir dip kanaldan çıktık bence de... Küçük hesap peşine düşen olmazsa yakin zaman zarfinda tatmin edici ve dikkat çekici seviyelere gelecektir kanaatindeyim...

Sayfa 267/639 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •