Sayfa 268/1230 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Doğru diyorsun, o zaman Matriks diyorum��
    Matriks'im de yok maalesef Şu anda aracı kurum değil de direk banka üzerinden çalıştığım için.

2.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Matriks'im de yok maalesef Şu anda aracı kurum değil de direk banka üzerinden çalıştığım için.
    https://finance.yahoo.com/quote/SODA...YXJ0In19fX0%3D

Bu siteye de göz gezdirebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Portföy biraz daha büyüyünce, bir aracı kuruma geçmeni öneririm..bankaların verdiği hizmet çok yetersiz.

Ben yedeklilik mantığıyla ata yatırım ve yatırım finans la çalışıyorum...ikisi de sektörde oldukça eski ve güvenilir kurumlar..

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Portföy biraz daha büyüyünce, bir aracı kuruma geçmeni öneririm..bankaların verdiği hizmet çok yetersiz.

Ben yedeklilik mantığıyla ata yatırım ve yatırım finans la çalışıyorum...ikisi de sektörde oldukça eski ve güvenilir kurumlar..
    Portföy o büyüklüğe ulaştı sanırım ama biraz hangi kurum kararsızlığı biraz da üşengeçlikten geçemedim

5.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Portföy o büyüklüğe ulaştı sanırım ama biraz hangi kurum kararsızlığı biraz da üşengeçlikten geçemedim
    3 ayrı kurumla çalışıyorum...Bunlardan 2 si nadiren trade ettiğim kurumlar...Adını vermeyeceğim, asıl işlem yaptığım kurum bana MATRİKS (hemde en üst seviye)'i bedava verdi ama "aylık 1 milyon TL ciro yaparsanız" şartıyla...Ayrıca 'aynı seansta aynı hisseyi alıp satmaya' komisyon vermiyorum, normal komisyon oranı ise binde bir...Ben o ciroyu bazen 1 günde -hatta 2 saatte felan- yapıyorum o ayrı tabiki... Buna mukabil onlarda bu kıyağıma karşılık önemli günlerde ufak tefek güzellikler yapıyor...Bu yıl başında Vakko'dan gömlek, kravat, iğne, defter kitap vs göndermişler mesela...Geçen yıl takım elbiseydi...

6. Feci şekilde pazarlık edin...Onu demek istedim...

7.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Ziraat yatırım zprodan görebilirsin 15-20yıllık yabancı parabirimine göre hisse ve endeksi. Bir ay işlem yapmadıgımda oluyor. Komisyon takıntısı yok. Komisyon binde 1.5.

Hesap açarken ziraat bank hesabı açtırmıslardı sadece( sebebini hatırlamıyorum) daha sonra onu kapadım.

YTD

8. Yabancı hesaplar yüzdelik pay bazında (HALKB hariç) bankacılık sektöründe sahip oldukları 2016 yılı rakamlarına gelmiş vaziyetteler...AKBNK ve YKBNK'de durum daha iyi...Sanayi sektöründeki hisselerde ise gayet karışık...Yabancı oranı son dönemin en yükseğinde ama bazı hisselerde fiyatlar -neredeyse- yarı yarıya...Çok iyi trade ediyorlar ya da bizim gibi amele memleketleri önceden aldıkları pozisyona göre dizayn ediyorlar da diyebiliriz abi...Yukarıdaki mavi rakamlar o tarihte hisselerin fiyatı...

Sayfa 268/1230 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •