Sayfa 268/501 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    vay vay vay, nerelere yazıldınız 1.97-2.00 ölücüsünüz ;)
    Dedim ama dün verdim 2.08 den biraz spek amca aşağıyı boş bırakmış. Ben doldurayım dedim . Boşmu kalsın

2. Ağam yaptı gene yakışanı 250 lot alış yaptı metro dan piyasa yaptı benim ağam ... şeklini yaptı gene benim ağam.... akşama kap a haber yollar 250 lot aldım 250 lot sattım piyasa yaptım...

3. Ya spek kardeş bu malı buralardan vermeyecem işte anla artıkaşağıya bastır gene alacam... hesaptaki paramı biliyosun seni yanıltmasın 10 günde taze para gelir bana .... adam gibi koşalım yukarılara arada destek atarım sana... korkma hepsini çakıp kaçmayacam... bazen bana verirsin malı ben taşırım... adam gibi gidelim yukarılara ...131...

4. Ay aldığım güne lanet olsun çıkamadı ne kagıtlar nerelere gıttı yazık bunda kaybettıgım zamana

5.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Ya spek kardeş bu malı buralardan vermeyecem işte anla artıkaşağıya bastır gene alacam... hesaptaki paramı biliyosun seni yanıltmasın 10 günde taze para gelir bana .... adam gibi koşalım yukarılara arada destek atarım sana... korkma hepsini çakıp kaçmayacam... bazen bana verirsin malı ben taşırım... adam gibi gidelim yukarılara ...131...
    Faruk piyasayı canlı tut sen işini bilirsin

6.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Dedim ama dün verdim 2.08 den biraz spek amca aşağıyı boş bırakmış. Ben doldurayım dedim . Boşmu kalsın
    koskoca otkar tahtası boş kalıp durdurma yedi sabah, vanet mi yemesin. versin de alalım

sn.ağa!ya not: tahta yapıcın varsa bir an önce at işten, gözü oynaşta bile değil..

7. Beni alcak işe ağam merak etme bu spekten bi s.... km olmaz

8.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Ay aldığım güne lanet olsun çıkamadı ne kagıtlar nerelere gıttı yazık bunda kaybettıgım zamana
    Abla az kaldı sabret

Sayfa 268/501 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •