Sayfa 268/1015 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Viop LIX

1. Elinde hisse olana sat demek riskli bir iş.

Bir tanıdığım vardı elimde 2 bin lot Finansbank var ne yapayım satayım mı dedi. 2001 krizi sonrası bankalar kapanıyor filan. Normalde sat kurtul bankalara bulaşma diyecektim, sonra senin ihtiyacın yoktur dursun ihtiyaç olunca satarsın dedim.

O zaman 50 milyon dolar piyasa değeri vardı, sonradan Yunanlılara sonra Katarlılara satıldı, lotu az olunca muhtemelen bir spekülatör overall yüksek gözüksün diye yükseltmiş şimdi 26 milyar dolar piyasa değeri var gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vallahi 1 mil. dolarlık soru bu...

23 yıldır bunu defalarca sordum-test ettim, kesin cevabı yok.Sen, bir saat kalsın dersin..1 Saat üzerinde kalır ve long açarsın...sonra 2. saat altında kapanır ve longu kapatman gerekir...

.[/B]
    Hangi periyotta graf bakıyorsan üçte birinde rsi (8 - 9) falan trend kesişi izle..

Misal.

Saatlik graf bakıyorsun, seviye belirledin.

20 dakkalık rsi 8 yap. Hareketin rsi'da trendine bak, trendi kestimi poza gir.

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hangi periyotta graf bakıyorsan üçte birinde rsi (8 - 9) falan trend kesişi izle..

Misal.

Saatlik graf bakıyorsun, seviye belirledin.

20 dakkalık rsi 8 yap. Hareketin rsi'da trendine bak, trendi kestimi poza gir.
    Günlük graf 4 saatlik rsi kesişi bende iyi çalışır. Günde üç bar.

Bazen beş saatlik, yani seanslık bakarım. rsi kesişi 75-90 dk olur.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arkadaşın biri robot yapmış, 500 dene senetin içinde agresif hareket yapanları anında yakalıyormuş, tabii alayım edeyim derkene yüzde3 den anca yetişiyorum diyo sonra yüzde2 görünce geri veriyomuş bazanda tavana yapışıyor o agresif hareket eden senetler dedi.banada söyle dedim, ben seni arayıp söyleyene kadar herif işini bitirip tutmanı çeker dedi, ekranıma 500 senet sığmıyor napim dedim, sen fakirliğe devam et dedi.
    Hergün enaz 8 ila 10 hisse tavan ve bu sürekli yıllardır
    Sence bi tuhaflık yok mu Ayasofya abi
    Bu işte kesin robotların barnağı oluyo
    Sende buna inandın öyle mi?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Fiyatlar lokal min maxı ters yönde geçti mi kaçacan.

Yanlış bir iş yapıyorsun demektir.

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Daha birkaç gün önce teslim almadın mı arabayı yau?
    Bir iki hafta oldu. Hem arabanın borcu var hem masraf cebimde para olmayınca felaket zoruma gitti. Aslında araba baya güzel miş. Konya'da 400 üstü verirseler satarım %30 kâr iyi para. Araba alıp atacağım bundan sonra.

7. Elinde aynı tarihte Şekerbank olan muhtemelen dolar bazında hala zararda olabilir, sürekli bedelli yapıyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. herkes düşüşe odaklandığında pala ne yapıyordu
    unuttuysak hatırlayalım

Sayfa 268/1015 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •