Sayfa 269/864 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Artık fırsatını bulup kaçma zamanı geldi hatta geçti diye düşünüyorum.Geriye dönüşle ilgili umutlarım şahsen azaldı.İnşallah aksi olurda yine buralarda oluruz.
    Düşüncenizi katılıyorum. Hisse resmen oyuncak oluş. Bir anda borsa 200 puan düşünce 40 kademe iniyorsa içler acısı durumunda demek hisse..
    Yukarıda yazdim bunun sınavı borsa düşerken diyeki sınavı verme şansı yok gibi.
    Hisseye karşı müthiş derece güvensizlik ortamı var.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Teşekkürler BELEKKİMİ kardeşim.Yarın sabah aşağı yukarı belli olur yönü.İnşallah tren kaçmamış olur.İyi akşamlar..10 günde bir ay önceki rakamlara indik.

3.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Teşekkürler BELEKKİMİ kardeşim.Yarın sabah aşağı yukarı belli olur yönü.İnşallah tren kaçmamış olur.İyi akşamlar.
    İnşallah...çok üzülerek söylüyorum. Yazıklar olsun. Allah bildiği gibi çarpsın...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4. Volkan Konak "Elumuze verdiler" bundan sonra sık sık dinleriz...

5. Belekkimi ustat yabanci orani ne kadar

6.  Alıntı Originally Posted by yur.mehmet Yazıyı Oku
    Belekkimi ustat yabanci orani ne kadar
    %26 gibi gözüküyor. Dün is, mery , yatırım iyi 650 bin civarinda mal satmıştı ve bugün meriy sattığı 100 bin hariç. .

7. Tramp açıklamalarına bakınca; İran'la kısa sürede bir sıkıntı yok diyor. İranında işine yaradı diyor. Örtülü savaş devam edecek. İran veya ABD eğer bir delilik yapmazlarsa;
    Birkaç ay piyasa rahatlar gibi. Hem döviz hem altın hemde petrolde düşüş olası ve piyasaya olumlu yansır.
    Klimasanda artık bir tepki verir inşallah. Tüm göstergeler yerlerde sürünüyor. Alt kanal desteği 16880 den dönmüş.
    Bakalım yarın neler göreceğiz..

8. Biliyorum bu forumda hisse hakkinda olumsuz birsey yazmak ve hisseyi sattigini soylemek ( bir kac maganda tepki gosteriyor. Diger hisselerin forumunda boyle birsey gormedim. Neyse...) yasak sanirim ama ben de dun itibari ile elimdeki hisselerin hepsini cikardim. Ocak ayi ile baslayan hareketler normal degil ve bu hareketlerle yatirimci cekmesi zor bence. Spek arkadas hisseyi surmek yerine milletin eline vermeyi tercih etti. Sirket de sagolsun yatirimciyi korumak yerine beter olsun demeyi tercih etti. Yine de iyi para kazandik. Kalan arkadaslara bol sans. Cunku kumar hissesi gibi hareket ediyor ihtiyaclari olacak.

Sayfa 269/864 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •