Sayfa 269/616 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bak kendi kabul etti palavracı olduğunu boş salladığını adam 15 ederi demiş sen 20-30 hedefler uçacak kaçacak yazanlar demişsin.
    Benim zamanima yazık olmaz tek tek geçmişe gidip çıkarayım incilerini nasıl olsa senin yüzünden 2.89 a kaptırdık ama kendi satmıyormuş nasıl bi kafa bu resmen kandırmış bizi.

2. TAVAN bile satış yazmıyorum
    Çanak 3.80 de

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Temel usta ciddiye almayın herkesi, gereksiz
    geçen sene aralık 22 de cok bilmiş arkadaşa dedik algyo alarko aldık bu zaman surecinde algyo dan %20 kazandık pol sattigimizda 3 dü hala 3.05 hiç bir zaman hırsızlara paranizi kaptirmayin bildiginiz hisselerde degerlendirin tek hisseyle olmaz bu isler artik seyreder durursunuz son 6 ayda hep yazdim ykb.pgsus.algyo adamlar bizi gereksiz buldu bakın hisselere kim gereksizmiş pol hala yatırımci tokatlıyo bikactanede burda var o tokatcılar hisseye adam çekmeye çalışiyo kendi bildiginizden şaşmayın polde var gyo da var devam benim için tek hisse pişmanlıktır herkese bol kazançlar.ytd.

4. Forumu okuyorum digeride damladı.bu iki palavracıyı niye engellediniz yavaş yavaş anlıyorum 3 üstünde polho ya gecerim demiş bu palavracıda hayal gibi gelmiş şimdi 3.05 e nerdesin

5. Aralık 22 de 2.85 mis bunlar aynı kişimi ikiside aynı zamanda sattırmak icin yırtınmış beni tuzaga düsürdüler 2.89 verdim adam utanmadan bende var satmadim digeri bendede var 3 te 1 diyor .ne içiyorsunuz siz? Ve ya sen? Bizde duracak siz satın birsey beklemeyin mantiğa bak ne oldu yakınlaşan birseymi var?

6.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Aralık 22 de 2.85 mis bunlar aynı kişimi ikiside aynı zamanda sattırmak icin yırtınmış beni tuzaga düsürdüler 2.89 verdim adam utanmadan bende var satmadim digeri bendede var 3 te 1 diyor .ne içiyorsunuz siz? Ve ya sen? Bizde duracak siz satın birsey beklemeyin mantiğa bak ne oldu yakınlaşan birseymi var?
    Sabahtan buyana sayıyorum sayıyorum 39 da kaldim diye üzülüyordum. Şükür bugünde kırkı tamamladık ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7. Ne terbiyesiz adamsın sex hikayeleri anlatır ağzından küfür eksik olmaz engelleyenlere hakaret eder görmüyorlar diye .derdi neymiş bende var tutuyorum ama siz satın bundan bir halt olmaz.beni bukadar düşünüyorsan niye 2.89 dan sattırdın .....seni .

Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Aralık 22 de 2.85 mis bunlar aynı kişimi ikiside aynı zamanda sattırmak icin yırtınmış beni tuzaga düsürdüler 2.89 verdim adam utanmadan bende var satmadim digeri bendede var 3 te 1 diyor .ne içiyorsunuz siz? Ve ya sen? Bizde duracak siz satın birsey beklemeyin mantiğa bak ne oldu yakınlaşan birseymi var?
    Burda kimseye sat demedim tüm yazıları oku bu hırsizlara dedim kaptirmayin paranizi ben ykb.pgsus.gyodan katladim zaten paramı burda kaldı işte senin gibi hala laf yetistirenler yazık oldu zavallı diyorum artık polden başka hisse görmüyo gözü siz yatırımcıysaniz ben bisey demiyorum.gidin kumda oynayın .

Sayfa 269/616 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •