Sayfa 269/1007 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Viop XL

1. Sayın abka sizle burda israilin nufusunu tartışacak değilim ha 5 ha 12 milyon farketmez notoya saldırı kabul edilir dediginiz nokta kilit nokta...! Bakın sınırdan doğrudan yani ukrayna ya oldugu gibi direk tank top uçak füze gibi şeylerle saldırı olmadığı sürece notoya yapılmış sayilir söylemlerini izleyip görelim nasıl davrandığımızı TÜRKİYE olarak bu işin şakası yok burda yazdıklarımıza göre ülke yönetmiyor kimse herkez birşeylerin bedelini ödeyecek rusya da öyle 30 milyonluk ükkeye saldırırsın lakin herkez neyin ne olduğunu bilecek şekilde göze alarak kazanç kayıp olarak harekete geçiyor rusya yada başka bir ülkeyle de savaşmayız maşalarına dalarız zaten neyse bol kazançlar burası para topiği diye biliyorum lakin paradan çok başka şeylerle meşgul insanlar

2. NATO rusyaya hıcbırsey yapamaz ukrayna gıbı pıyonları surer abd keyfıne bakar natonun saldırması demek nukleer savas demek ..ne dıyor bd ile nato hava sahasını kaparsak savas sebebı olabılır dıyor..olan ukraynaya olmustur..rahat yasayan abd avrupanın umrunda bıle degıl baska halklar onlar kazanım pesınde .pıyonları surerk sıkıysa vursun bakalım natoda gorelım bızde kım cıddı..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    NATO rusyaya hıcbırsey yapamaz ukrayna gıbı pıyonları surer abd keyfıne bakar natonun saldırması demek nukleer savas demek ..ne dıyor bd ile nato hava sahasını kaparsak savas sebebı olabılır dıyor..olan ukraynaya olmustur..rahat yasayan abd avrupanın umrunda bıle degıl baska halklar onlar kazanım pesınde .pıyonları surerk sıkıysa vursun bakalım natoda gorelım bızde kım cıddı..
    Bir Romanya uçağı helikopteri haberi vardı, hicbirsey çıkmadı. Çok ta geçmiş zaman değil hani. Bu arada haberde sanki Polonya ya bomba atılmış gibi giriş vardı, vurulan yer Ukrayna içi değil mi?

4. Dayı nabıyon ya ahahahha https://t.co/FIykfwKeDC

Ulan BIST sebi bana tanistiranin emi

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    NATO rusyaya hıcbırsey yapamaz ukrayna gıbı pıyonları surer abd keyfıne bakar natonun saldırması demek nukleer savas demek ..ne dıyor bd ile nato hava sahasını kaparsak savas sebebı olabılır dıyor..olan ukraynaya olmustur..rahat yasayan abd avrupanın umrunda bıle degıl baska halklar onlar kazanım pesınde .pıyonları surerk sıkıysa vursun bakalım natoda gorelım bızde kım cıddı..
    Çok güzel özetlemişsiniz.
    Putin istediği zaman nükleer silah kullanabilir zira halkına ne olduğu çok umrunda değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    vurulan yer NATO eğitim üssüymüş...al başına iş...

https://www.milliyet.com.tr/dunya/so...-vurdu-6717850
    Putin uyardı silah vermeyin diye hem orası ukranya toprakları hiç bisi olmaz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bir şey daha öğrndik ya da ben yeni öğrendim..!!

ICANN diye bir kurum var, ABD'de..
    UKRY ,Rusya'nın internet bağlantısının kesilmesi için kuruma başvurmuş..

Coniler,isterse Interneti de kesebiliyorlarmış..

ICANN ne iş yapar?
    internetin kalbi sayılan DNS alt yapısını ve alan adlarını bu kurum yönetiyormuş..
    Yani, Hangi WEB adresinin hangi IP numaralı sunucuya ait olduğunun kaydını tutuyormuş..

Teknik olarak internetin çalışmasını sağlayan anahtar ICANN'ın elinde..
    .................+

Bizim Binali YILDIRIM'ın çocuklarının,şirketlerinin
    26 milyar USD varlıklarının olduğu Hollanda basınında yer almıştı..
    OLİGARKLAR söz konusu olunca aklıma hep bu belediye memuru Binali geliyor..

Bir gün hesaba çekilmeyecek mi bunlar acaba??
    İşi hep ABD ye mi bırakmalıyız?
    oğlun kumar masasında da resimleri çıkmış vs vs

Çok.acaib dönemlerden ge iyoruz....
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu adam gerçekten acaip işler yapıyor...inşallah başarılı olur bu işte de...çok iyi eğitimli birisi keşke devletin her kademesinde çalışanlarda böyle donanımlı yetkin insanlar olsa...

https://www.milliyet.com.tr/teknoloj...apacak-6717510
    selçuk bey bildiğim kadarıyla
    robert kolej
    itü
    mit
    georgia tech de eğitim görmüş.
    eğitim sisteminde bu tip okulları cogaltirsan
    bu tip insanlar cogalir.

Sayfa 269/1007 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları