4-5 yılda 960 liradan 1.250 liraya yani %30-35 de yükselemeyecekse yemişim öyle şirketi. İmkansız bir şey bu bana göre.
4-5 yılda 960 liradan 1.250 liraya yani %30-35 de yükselemeyecekse yemişim öyle şirketi. İmkansız bir şey bu bana göre.
Umuyorum bu rakama ford amerika memnun kalmıştır...
Ford üst yonetimine prim diye dagitirlar. Popolarini yayip müesses nizami devam ettirmenin de bir mukafati olmali...
Bedelsiz dedikodusu fos çıktığı,
Temerttu balonu söndüğü için
Babalar paralari fayizde isletirken hisseyi taşıtmak için geriye 9 aylık bilanço havucu kalıyor.
Şurada 5 kasıma ne kaldı canıım!
Yarın temettü şerefine 1.000 liraya değdirir tahtasını cilaladığımın tahtacısı. Cuma kapanışı nedeniyle bakalım nasıl kapatacak. Oynak bir gün olacak. Temettü beğenilmedi ayağına aşağı basıp yukarı da çekebilir.
Traktör son bilancodaki toplam naktin yarisini dagitinca, 8 milyar falan da bizimki verir dedim 5 milyar verdi bereket versin, Turkiyede 2 kez temettu veren sirket bulmuslar begenmiyorlar hayret dogrusu...
Yine nahoş olan yuzde 5 yeşil ardina seans sonrasi kap düşmesiydi, insider koç şrketlerinde alışageldik birşey değil...
az miktarda vermiş olması sanki vermemiş gibi bir hava oluşturdu, daha fazla verebileceği miktarı yedeklere attı iyi de oldu şirket için, inşallah hisseye de pozitif yansır.
Froto tüm yatırımlarını tamamladı, bundan sonra hisse yükselirmi bilmem ama bilançolar kötü gelmez. Bence Bedelsiz vermeyeceği kesin değildir. Genel kurulda karar çıkabilir. Küçük te olsa bir ihtimal var
Fordda hala aklı başında birileri var, hem geleneği bozmadı hem temeli riske atmadı... vermek için vermiş oldu... Zaten istese de daha fazla veremezdi ya neyse sonuçta bir çılgınlık yapmadılar iyi bir şey
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri