4-5 yýlda 960 liradan 1.250 liraya yani %30-35 de yükselemeyecekse yemiþim öyle þirketi. Ýmkansýz bir þey bu bana göre.
4-5 yýlda 960 liradan 1.250 liraya yani %30-35 de yükselemeyecekse yemiþim öyle þirketi. Ýmkansýz bir þey bu bana göre.
Umuyorum bu rakama ford amerika memnun kalmýþtýr...
Ford üst yonetimine prim diye dagitirlar. Popolarini yayip müesses nizami devam ettirmenin de bir mukafati olmali...
Bedelsiz dedikodusu fos çýktýðý,
Temerttu balonu söndüðü için
Babalar paralari fayizde isletirken hisseyi taþýtmak için geriye 9 aylýk bilanço havucu kalýyor.
Þurada 5 kasýma ne kaldý canýým!
Yarýn temettü þerefine 1.000 liraya deðdirir tahtasýný cilaladýðýmýn tahtacýsý. Cuma kapanýþý nedeniyle bakalým nasýl kapatacak. Oynak bir gün olacak. Temettü beðenilmedi ayaðýna aþaðý basýp yukarý da çekebilir.
Traktör son bilancodaki toplam naktin yarisini dagitinca, 8 milyar falan da bizimki verir dedim 5 milyar verdi bereket versin, Turkiyede 2 kez temettu veren sirket bulmuslar begenmiyorlar hayret dogrusu...
Yine nahoþ olan yuzde 5 yeþil ardina seans sonrasi kap düþmesiydi, insider koç þrketlerinde alýþageldik birþey deðil...
az miktarda vermiþ olmasý sanki vermemiþ gibi bir hava oluþturdu, daha fazla verebileceði miktarý yedeklere attý iyi de oldu þirket için, inþallah hisseye de pozitif yansýr.
Froto tüm yatýrýmlarýný tamamladý, bundan sonra hisse yükselirmi bilmem ama bilançolar kötü gelmez. Bence Bedelsiz vermeyeceði kesin deðildir. Genel kurulda karar çýkabilir. Küçük te olsa bir ihtimal var
Fordda hala aklý baþýnda birileri var, hem geleneði bozmadý hem temeli riske atmadý... vermek için vermiþ oldu... Zaten istese de daha fazla veremezdi ya neyse sonuçta bir çýlgýnlýk yapmadýlar iyi bir þey
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri