Sayfa 269/1000 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Şimşek: BIST 50'deki açığa satış yasağını kaldırmayı değerlendiriyoruz -BN/Bloomberg HT
    Bunu da ertelerler. Sadece bist50 için acilacaksa beklemenin pek manası yok aslında, pandemideki duruma benzer sonuçlar doğurur mu muamma, sonuçta kredi faizi düşük değil.

2. Bu hafta toparladık biraz.. bu sene en yüksek gördüğüme yüzde 15 var daha .. temmuz sonrası iyi öptuler.. önümde de iki ay var bakalım... Hisse iyidir iyi...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Geçenlerde bu çakalı söylemiştim
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post6562524

KısaVade üstadım, bu muhabbeti hatırladın mı? Ben KONYA için uyarırken sana ve bana kızmıştı rosense

Zaman bizi haklı çıkardı ama nafile... Çok takipçili arkadaşlardan hep korkmuşumdur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

KısaVade üstadım, bu muhabbeti hatırladın mı? Ben KONYA için uyarırken sana ve bana kızmıştı rosense

Zaman bizi haklı çıkardı ama nafile... Çok takipçili arkadaşlardan hep korkmuşumdur...
    Bu konya için burada da bir şeyler yazılmıştı, 15 bin hedef veren biri varmış ben de kimse tam benim kafadan demiştim.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu konya için burada da bir şeyler yazılmıştı, 15 bin hedef veren biri varmış ben de kimse tam benim kafadan demiştim.

Adam resmen mal pazarlıyordu kabak gibi ortadaydı. Vatandaş da gelmiş benim başlığa yazmış. Tepki gösterdik diye kızmıştı ama iş işten geçti bir kere
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Adam resmen mal pazarlıyordu kabak gibi ortadaydı. Vatandaş da gelmiş benim başlığa yazmış. Tepki gösterdik diye kızmıştı ama iş işten geçti bir kere
    Her yerde mal pazarlanıyor, neyse ki burada az, yok değil ama az... Bazen de istemeden oluyor ama doğrudan pazarlama yav.saklik...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Her yerde mal pazarlanıyor, neyse ki burada az, yok değil ama az... Bazen de istemeden oluyor ama doğrudan pazarlama yav.saklik...

IPC'nin açıklamaları çok yeterli bu konuda... Pazarlamanın alası

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Hatırlıyorum elbet...
    "Hep başkalarının iyiliğini istiyorlardır..." bu tipler. Hiç şaşmaz...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 269/1000 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •