Sayfa 27/775 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 209 - 216 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Bugün toplam kaç adet islem yapmış.... arkadaşlar.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    26.797.849 lot
    58.765.985 TL

Alıntı Originally Posted by emrek83 Yazıyı Oku
    26.797.849 lot
    58.765.985 TL
    Allah razı olsun kardeşim...

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by elturco38 Yazıyı Oku
    tavanda 3.5 milyon alisla kapatmis cok guzel. A1 i de fena benzetmisler. sen misin açık yapan diye
    Onu batirdim sonunda 2.28 yarim lot alış gonderdim adam açığa bastı.bende 2.19 ve 2.23 kadar alislarimin fazlasını koydum.hisse maliyet 1.83 kadar çektim.Allahtan bir akıllı gelip çizdi şimdi a1 yarın alislarini görelim.soyle 2.60 lardan gelsin

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Onu batirdim sonunda 2.28 yarim lot alış gonderdim adam açığa bastı.bende 2.19 ve 2.23 kadar alislarimin fazlasını koydum.hisse maliyet 1.83 kadar çektim.Allahtan bir akıllı gelip çizdi şimdi a1 yarın alislarini görelim.soyle 2.60 lardan gelsin

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstad maliyetiniz sizin nasıl 1:83 halka arz fiyatı 1:98 degilmiydi öğrenmek ve bilgilenmek için sordum yanlış olmasin

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tavanda 3,5 milyon oluşu acayip.Alamayacağını bile bile bu kadar alış yazılır mı.. ,alıcılı bir hisse diye milleti hislendirip inşallah terse getirmez...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Tavanda 3,5 milyon oluşu acayip.Alamayacağını bile bile bu kadar alış yazılır mı.. ,alıcılı bir hisse diye milleti hislendirip inşallah terse getirmez...
    O kadar satıcının gelmeyeceğini çok iyi bildiklerinden yazıyorlar alışı,yarın gün içi trade ederim ancak.

7.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Aynen...gel gel yapabilir ky ye
    Dikkatli olmakta fayda var.
    Bu arada son yarım saatte
    Tavana biraz destek attım.YTD

8. Kısa vade hisse ederini bulana kadar gel git olur. Ama gelecek vadeden bir hisse gibi. Bugün sabah açılışta alacaktım ama iş bankası sıkıntı vardı galiba. Ancak öğleden sonra tavana yakın alabildim. Uzun bir zaman buralarda olurum. Bakalım nerelerde olacağız sene sonunda.

Sayfa 27/775 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •