Çözülemez bir adam
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çözülemez bir adam
Bakalım ne zaman yeterınce mal topladım dıyecek.... bu hafta full gozu asagılardaydı umarım bugun ve yarın cıkısa gecer.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
alımlar başladı gibi kapanışa doğru artıya geçer inşallah
Hissenin tadı kaçtı gibi çıkışımızda gözü olanların gözü kaldı galiba :_)
açıkçılar ilk hamlesini 0.60 a basmakla yaptı galiba. dün oyayo da aynı oldu. 0.95 den öğle sonu açılış sonrası bundaki gibi aşağı yönlü çalıştı. 0.91 e kadar açıkçılar bastı ama spek oradan toplayıp 1.04 e kadar yürüdü geçti. bunda da benzer bir hareket olur mu bilmem ama açılış benziyor. OYAYO nun süzme speği 0.95 den 0.91 e kadar basmıştı. Bakalım buranın süzme speği ne kadar basacak
İyice suyu cikti bu kadar basilmaz vicdan ben sattim ikisinidr ama takipteyim
Bence iş bitti zaten 40 kuruştan yüzde 55-60 kar demek hissenin 0.6 krşlarda olması bence bundan sonra bozulan piyasa koşulları olumsuz seyreden politik yurt içi yurt dışı faktörlerin katkısı bist 100 deki beklenen satış baskısıyla ister istemez hissede bir gevşeme yaşanacaktır bu sadece martı için değil tüm hisseler için geçerlidir ytd
Neşet Koçkar - Chairman of Executive Board, ANEX Tour rus turistler tum zamanlarin rekorunu kiracak bu yil ytd.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri