Sayfa 27/612 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 209 - 216 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Müşteriler gelir müşteriler gider. Tüm canlılar geçicidir. Siz de ben de yaşarlar da. Siz alışverişi kestiniz mesela, ancak bundan önce alışverişlerde pahalı algısından dolayı hiç tercih etmeyen ben, geçen yıl itibariyle hararetli bir müşterisi oldum. Çevreme de sürekli tavsiye ederim ve böylece de çok kişiyi etkilemişimdir. Örneklemlerinizi kısıtlı tutmayın. Dünya büyük, İzmir var Türkiye var, deli gibi Pınar tüketen Arap Ülkeleri var öte yanda.

Petun'a ve Pnsut'e birkaç yıl sonra bakanlar 2016-17 ne kadar büyük bir alım fırsatıymış diyecekler. Hep öyle olur zaten. Kimse alamamıştır o fiyatlardan. Buralardan alanların da çoğu dökülecek. Siz de olaya ideolojik bakıp büyük bir kar fırsatını elinizin tersiyle itiyorsunuz. İktisat derslerinde insan rasyoneldir derler. Ben de hep aksini savunurum. Çünkü 1 rasyonel insan görüyorsam 10 tane irrasyonel insan görüyorum genelde.

Syg.
    Konu iskontoysa ben petun un 30 milyon kar edip 70 milyon piyasa değeriyle işlem gördüğü günleri bilirim.. Tarihi fırsat kısmı hikaye.. Şirketin bilançoları gelmeye başlasın kan kaybı var mı yok mu hep beraber tartışırız..

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvadeci35 Yazıyı Oku
    İşaret mi koyuyorsunuz ürünlere
    .??? Bende ksk de yaşıyorum bana öyle bir bilgi gelmedi.yasemin kafeyi bilirsiniz sadece pinar su satılıyor. Nasıl yorumlayım şimdi bunu

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gürçeşme 1200 kg yoğurt 4.500 dan 2.700 13 Mayıs son kullanım tarihli..yasemin kafeden karşı tarafa migros a filan geç..bi süte işaret koy üretim tarihi son,kullanım tarihi seri numarasına bak.. Labne süt yoğurt sucuk vs ürünleri takip et dediğimi anlarsınız..

3. arkadaşlar bu günler geçici, zamanında cola ya fransız, italyan şirketlerine ambargo koyduk şimdi esamesi yok...buralardan ben alırım ve çevreme de aldırırım...koskoca pınar şirketi bu günleri de atlatır, börsianere katılıyorum...herşey ve herkes geçici...

4. Ülker battı mı darbeci ilan etmişlerdi, bir şey olmaz burası Türkiye kimin işine gelirse oradan yürür, alan alır almayan almaz pınara da bir şey olmaz.

5. kapanışta o 300 bin lotu alan babayigit kimdi ya...normalde bu lotla tavana kilitlerdi ama sanırım anlaşmalı satış olmuş...gelecek günler için umut var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    kapanışta o 300 bin lotu alan babayigit kimdi ya...normalde bu lotla tavana kilitlerdi ama sanırım anlaşmalı satış olmuş...gelecek günler için umut var...
    Alan UBS Satan UBS kurum içi anlaşmalı devir veya sadece göstermelik işlem.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by comep Yazıyı Oku
    Ülker battı mı darbeci ilan etmişlerdi, bir şey olmaz burası Türkiye kimin işine gelirse oradan yürür, alan alır almayan almaz pınara da bir şey olmaz.
    sen ne diyon ya Ülker adam gibi adamlar Adamlar hisenin altına gövdelerin koydular iyi bir araştir yoksa hise taban taban gelirdi sabri ülker çok ucuza hiseyi toplardı Ama O öyle yapmadık yukardan koydu destegini milyonlarca lot aldı . Adamın dibi Senin yaşarlar böyle birşey yapa bilirmi ya sen elmayla armutu karıştırıyon . yaşarlar Ky cıyı soymaya bakar. bak vikinge dyo pinsu yaşar bank vs. bunlarda böyle Ahlak yok . onun için ülkerle , yaşarlar bir degil. Ülker Adam gibi Adam . ülkerler hırsız degil . Y.T.D

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    sen ne diyon ya Ülker adam gibi adamlar Adamlar hisenin altına gövdelerin koydular iyi bir araştir yoksa hise taban taban gelirdi sabri ülker çok ucuza hiseyi toplardı Ama O öyle yapmadık yukardan koydu destegini milyonlarca lot aldı . Adamın dibi Senin yaşarlar böyle birşey yapa bilirmi ya sen elmayla armutu karıştırıyon . yaşarlar Ky cıyı soymaya bakar. bak vikinge dyo pinsu yaşar bank vs. bunlarda böyle Ahlak yok . onun için ülkerle , yaşarlar bir degil. Ülker Adam gibi Adam . ülkerler hırsız degil . Y.T.D

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sabri Ülker ahiret'ten mi topladı ülker hisselerini
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 27/612 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •