Sayfa 27/377 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 209 - 216 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

Gönderim Tarihi
    03.05.2017 23:53:23
    Bildirim Tipi
    ÖDA
    Yıl
    -
    Periyot
    -
    Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    Ortaklığımızın Organizasyon Değişikliği Hakkında
    İlgili Şirketler
    [SAYAS]
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Yönetim Kurulumuzun 24/4/2017 tarih ve 2017/8 sayılı Kararı ile ortaklığımızın yeni organizasyon şeması kabul edilerek iç görevlendirmelerin tamamlanması ertesinde internet sitemizin yatırımcı ilişkileri bölümünde yayımlanmış bulunmaktadır.

Yeni organizasyon şemamız ile icra direktörleri görevlendirilmiş olup Yönetim Kurulu Başkanımız Evren Güldoğan Baş İcra Direktörü olarak belirlenmiştir. Kurumsal Yönetim Tebliğine (II.-17.1) ekli Kurumsal Yönetim İlkeleri madde 4.2.6'de "Yönetim kurulu başkanı ve icra başkanı/genel müdürün aynı kişi olmasına karar verilmesi durumunda, bu durum gerekçesi ile birlikte KAP'ta açıklanır." denilmektedir. Ortaklığımızın ölçeği, insan kaynaklarını optimal şekilde kullanması gerekliliği ve ülkemizin iş kültürü bağlamında menfaat sahiplerine güvence verilmesi amacıyla icrada girişimci aile üyeleri ile profesyonellerin dengeli dağılımın temin edilmesi açısından ortaklığımızda yönetim kurulu başkanı ve icra başkanı görevlerinin aynı elden yürütülmesi uygun görülmüştür.

Öte yandan Kurumsal Yönetim Tebliği (II.-17.1) madde 11/3'te "Yatırımcı ilişkileri bölümünün görevi, kamuya açıklanması kaydıyla çeşitli birimler tarafından da yerine getirilebilir." denilmekte olup bu kapamda yeni organizasyon şemamızda yatırımcı ilişkileri yöneticimiz aynı zamanda finansal işler yöneticimiz olarak görevlendirilmiş bulunmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Şirket elinden geldiğince tasarruf tedbirlerine başvuruyor sanırım.

Evren Güldoğan Yönetim Kurulu Başkanı
    Adil Murat Özkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
    Hüsamettin Ender Yönetim Kurulu Üyesi
    Önder Koç Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi
    Mehmet Levent Hacıislamoğlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Şirket yönetimi profesyonel ellere bırakılmış görünüyor, dar boğazdan çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Evren Güldoğan Yönetim Kurulu Başkanı
    Adil Murat Özkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
    Hüsamettin Ender Yönetim Kurulu Üyesi
    Önder Koç Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi
    Mehmet Levent Hacıislamoğlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Şirket yönetimi profesyonel ellere bırakılmış görünüyor, dar boğazdan çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Y.T.D.
    Neler kacirdiginin farkindasin degilmi bagbozumu?

7-8 ay oldu bu hisseden kurtulali, ama seni bir şekilde efsunlayarak buraya bağlamışlar sanirim.

Alıntı Originally Posted by Contoso Yazıyı Oku
    Neler kacirdiginin farkindasin degilmi bagbozumu?

7-8 ay oldu bu hisseden kurtulali, ama seni bir şekilde efsunlayarak buraya bağlamışlar sanirim.
    Sağlık olsun Sn.Contoso. Bir hissede beklerken başka hisselerin prim yaptığına bakarak hayıflanmakla yatırımcı olamayacağımıza inanıyorum ben. Bir hisseyi aldıktan sonra bir şekilde yaşanan bir düşüş sonrası, hissenin verilerinin tamamen bozulduğuna inanmadan sermayenin yarısı veya daha fazlasını kaybederek yapılan bir satış, o hisseden kurtulmak mı oluyor acaba? Bunun yorumunu da size bırakıyor ve başarılar diliyorum.

Temel olarak bu şirket gözaltına gidebilirmi
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

6. bence herşey mümkün bu şirkette. birinin bi lafı vardı ya "sayaş borsayı öğretir adama"

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Temel olarak bu şirket gözaltına gidebilirmi
    Bir şirketin gözaltı pazarına girmesi, faaliyetinin uzun süre olmaması, faaliyet kabiliyetini kaybetmesi, özkaynaklarının eksiye düşmesi, borçlarını ödeme kabiliyetini yitirmesi .. gibi yatırımcıları zarara uğratabilecek durumlarda, Borsa İstanbul tarafından uyarıldıktan sonra mümkün olur. Şu anda bu saydıklarımdan birisi bile Say reklam için geçerli değildir. Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sağlık olsun Sn.Contoso. Bir hissede beklerken başka hisselerin prim yaptığına bakarak hayıflanmakla yatırımcı olamayacağımıza inanıyorum ben. Bir hisseyi aldıktan sonra bir şekilde yaşanan bir düşüş sonrası, hissenin verilerinin tamamen bozulduğuna inanmadan sermayenin yarısı veya daha fazlasını kaybederek yapılan bir satış, o hisseden kurtulmak mı oluyor acaba? Bunun yorumunu da size bırakıyor ve başarılar diliyorum.
    Bahsettiğin o kaybı başka yerde yerine koymakmidir mantikli olan, yoksa burada dahada kaybetmekmidir ???

Sayfa 27/377 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •