Sen atıp tutma.Deseydin 3.30 ların altına alış yazdım,ha o zaMmmman belki anlardim.Sistemde o anki fiyatın 10 kademesini görüyorum.zaten fiyatlarda kademe kademe sirayla6 gitmiyor ki.bazen 3-5-8 kademe fiyat atlıyor.ben bugün 3.30 lara kadar gördüğümde kademeler bostu.Sen daha alta yazdiysan o zaman goremem.Hayırlı işler sana...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
1- Sabahki paylaşımıma bakın bakalım,3.31 e kadar kaç adet alışta bekliyormuş....
2- Ben dedim mi satacağım ama alan yok,satış koy demişsin...4.40 maliyet var.ne satması,senin gibi cengaverler çıksında alıp süpürsün diye bekliyorum...
3-Sen speksin herhalde...
Kademe görebilen ender borsacisin... Bu ozelligini gozden kacirdim ozur dilerim !!! Nasil olurda bir borsaciya ender verilen bir ozellige sahip oldugunu gozden kaciririm ???
Seninle polemiğe girmeyecegim sn. batik ???
3.35'e 30-50.000 farketmez satisini bekliyorum, aktiften aliciyim bunu bil yeter, satmak istersen ok [emoji6]
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
10 liraya gelirse belki o zaman satarım...Şimdilik 2 ay gündüzlerimi gecelere çevirten ,bir ton zarar da olduğum hisseleri hiç mi hiç satmaya niyetim yok....Tekrar söyleyim maliyet 4.40....
Bence haftaya güzel olacak.Benden sana tavsiye ,alacaksan daha da yükselmeden al.Ben bugün saat 16:00 saularından sonra 150 tane 3.37 den işyatırm olarak aldım.Bilgine...araştır istersen....Hadi bakalım Allah a emanet ol kardeşim....
Aynı gemideyiz sn. batık???
ayrıca siz benim yazımı tam okumamıssınız bence ??? Orada bir arkadaş birisi 30.000 lot satış yapsa hisse 3 liraya düşer dedi !!!
Bende dedimki ; bir ky olarak ben 3.20 - 3.40 aralığından 100.000 lot almak için bekliyorum, alis yazdim demedim. Bu isler artik o kadar kolay degil dedim.. Sozumun arkasindayim, o rakamlara gelsin aktif olarak alacagim ok !!!
Beklentinin oldukça yuksek oldugu bir yerdeyiz
ARTİ sn. Batik bugun de dunde tahta 3.37 maalesef gormedi bilesiniz
Ha pardon 3.47 diyecektim.Bir yandan payitaht dizisi bir yanda sen olunca böyle olur.Eee ne de olsa karşımızda senin gibi 100 binlikci ky olunca.😃
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri