2.05 hareketinden sonra bu hareketini anlamlandıramadım hala..
2 saattir tahtaya coluk cocuk musallat oldu,satis kademesindeki lotlari 3-5 saniyede bir emir iyilestirme yada kotulestirme yapiyorlar...
Aranıza katıldım,artık hayırlısı diyelim.Banka borcu olmayıp 27mio nakiti olan firma için daha ne diyelim.Satışa hazır stok daireler de cabası...orta uzun vadede mutlaka iş yapacaktır düşüncesindeyim.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Ata yatırımdan alan siz misiniz?
[emoji3]
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Phillip Capital den aldım
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Baya yüklü girmişsin hisseye dostum,seni dökmeden götürmezler artık...
Kahkahkah
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri