Bizimin satışları duruluyor galiba ama kağıt gün boyu yorgundu , yarın başını kaldırmasını bekliyorum...
Ek 3143
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Önümüzde ki ay güre tesisleri bitiyor ve horizonda ki daireler satışta işte buradan kasaya girecek nakitleri unutturma derdindeler bir hissenin yükselmesi için en önemli etken nakit ve beklentidir bizde hepsi var şuan bizimle danışıklı dövüş var bu da bizimin bir noktadan sonra satışlarını azaltmasıyla son bulacak ve kağıdın önü açılacaktır...yeni proje ve projeler açıklanmalıdır yakında bunun için sermaye artırımı bekliyorum ve gyolar içinde fk olarak çok uygun rakamda olan(2,97) krgyo prim.yapacaktir sabrı olan kazanabilir 2018 mart ayına kadar korfezdeyim 12 aylık bilançoya kadar ytd
bu kar ve bu beklentilerle buralarda uzun süre duracağını sanmıyorum...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
sinir harbi resmen sanırım temmuza kadar b ye geçmeyecek bir fiyatta kalacak istemiyorlar heralde... neden istemediklerinde anlamıyorum aslında. Bu kadar kâr bu kadar proje hala durduğu yere bak.
Dolasimdaki pay 6,1 e cikti cuma satisi dahildir buna, ptesi satisi dahil mi degil mi yarin belli olur...
Yer İmleri