Sayfa 27/45 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Hisse_ trade

süper ligde oynayan kelle analistleri aceba neye göre yazıyorlar neye göre çiziyorlar diye anlamaya çalışarak takip ediyorumda, aslında herkes aynı pencereden bakıyor ama sanki birilerinin gözünü camın önüdeki ağaçlar kapatıyor diye düşünüyorum.. bazende yok yav olurmu öyle şey adam ömrünün yarısını borsa ya vermiş iğne deliği bile yeter ona diyorum.. doğrusuda bu çünkü görememeleri mümkün değil onlar için diyorum. eğitim falan filan.. cefa"sını biz çektik, alın sefa"sını siz sürün, diyecek değiller herhalde.. yok yana yatmasaydı, yok çamura batmasaydı diye, ömür hayal kurmakla geçer işte.. alın size heyecansa heyecan diyorlardır herhalde diyorum
    Son düzenleme : karar_anı; 27-06-2020 saat: 09:32.

ULKER_ meydanı boş bulduk sallıyorum işte
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    varant"larda vadenin salı son gün olması nedeniyle kafa kağıtları biraz yorabilir.. dolayısıyla bu endeksede yansır.. benim düşüncemde değişen birşey olmadı.. düşüncem derken bana göre manzara aynı
    şimdi bu mesajı alıntılıyorum diye sanki isabetli bir öngörüm olduğu için yaptığımı düşenüyorsanız geçin o işleri.. burda "varant" gibi bir gerçek var ve vade sonlarına doğru piyasayı dengesizleştirir diye hatırlatmak istedim.. çünkü varant"ı olan hisseler bankaların hepsi ve xu030 hisselerinin bir çoğu olmasından dolayı, ve her hisse kendi kullanım fiyatlarına göre hareketler çekeceği için,piyasanında dengesizleşmesi normaldir. ama sonunda yine yollarına devam ederler..
    Son düzenleme : karar_anı; 28-06-2020 saat: 11:46.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

hep söylerim bir insanın kendini tam olarak mesajla ifade etmesi mümkün değildir.. onun için biraz daha açayım istedim.. salı gün akşama kadar kafa kağıtlarına ve endekste testereye devam...

ENDEKS_ piyasadaki yükseliş beklentimizden dolayı, böyle bir durumda bana göre destekten çok direnç takip edilmeli.. geçemiyorsa tepelerden testereye gelmemek için buna göre posiyon alınmalı diye düşünüyorum.

DİRENÇLER

114.975

115.355

115.627

116.279_ karşılaştırın bakalım üstad"larla kafalarımız nerede tokuşuyor

yeni vade "varant" salı gün başlar ben kaçar... arada böyle uğrayarak bir iki laflayyıp gidiyorum.. boşmu konuştum, dolumu konuştum, artık onun kararını takip eden verecek.. hadi bol şanslar
    https://youtube.com/watch?v=vXwNVcCEGXE…

belki biraz erken yazmış olabilirim ama, ben bide bu kağıdı beğeniyorum AEFES iyi bir pazarlık yapın bakalım

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    BRSAN doğurdu gibi[emoji28] %6 . VKGYO da bir hareketlilik olur mu hocam ? Kamu ihale kanunundan da muaf tutuldu. Bunun anlamı elindeki taşınmazları iş merkezlerini arsaları el altından ben verdim gitti olduda bitti maşallah deyip yandaşlara satış yapmak mı yoksa kanal istanbul mu hocam? Garip bir hisse...
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    BRSAN_ bu şimdiye kadar doğurması lazımdı çıkaramadı.. bir kere düşük yaptı onu gördümde

VKGYO_ valla şahane kağıtmış. vereceksin bunu direksiyonu sağlam bir şöforün eline... ama traktör şöförü olmayacak tabii
    SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 27/45 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •