Sayfa 27/506 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 209 - 216 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. kendi kendimize bir süre konuşalım bakalım neler olacak.. geçmişte de sık sık bu durum ile karşılaşmış idim...yazarken kendim yazar kendim gülerdim...çok sonraları başka ortaklar da gelir ortalık neşelenirdi..tabi o kalabalıkta bir süre sonra yeni gelenler keko da kim oluyor...hatta keko fazlalık hissenin ayağına bir paranga deyiveriyorlardı... sonraları da kıçıma tekmeyi vurmak için zaman kolluyorlardı...bakalım kocaerde de böyle olacak mı ?? tahminlerime göre üçüncü çeyrek bilançonun görülmesinden sonra böyle bir havaya gireceğiz...en geç 6 ay sonra kıçıma bir tekme yiyeceğimi tahmin ediyorum...artık bu tekmeyi kim vuracak bilemiyorum...

acaba o vakit hisseye yeni gelecek deneyimsiz ve heyecanlı genç ortaklardan biri mi olacak ?? yoksa burada yılarını vermiş sektörü ta kılcal damarlarına kadar tanıyan bilgili ve tecrübeli gizli ortaklarımızdan birileri mi olacak ?? bilemiyorum...

tek bildiğim çok konuşanların sevilmediğidir ve eninde sonunda o tekmeyi yiyeceğimdir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Her yazdığını okuyorum keko bazen 2-3 defa.

3.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Her yazdığını okuyorum keko bazen 2-3 defa.
    umarım faydam olur dostlarıma...biliyorsunuz ben hisselere en masum oldukları vakitte giriyorum..kimsenin yüzüne bakmadığı ,yatırımcıların artık illallah ettiği ve herkesçe çirkin ördek yavrusu olarak görüldüğü vakitlerde..o sıralarda forumları da çok sesiz olur...aylarca bir şeyler yazılmaz...işte en sevdiğim ortamlar o ortamlardır..ben hep bu tür ortamlara sahip hisselerden ekmek yedim..

gesanı hatırlarsanız aynen böyle bir ortamda idi....bakalım kocaer de bize ekmek yedirecek mi ?? bence kocaer için en kötünün bittiği dönemlerdeyiz...en iyisini de 3-5 aylık sabırdan sonra görmeye başlayacağımızı düşünüyorum..

şu sıralar gerçekten de cefa dönemleridir...sonrasında sefa da çekeceğimize inanıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bir çok senette güç toplama ve sert dönüş hazırlığı yapılmakta ... roza ve turkuazın bir birine yaklaşması bir güç tolanması için yapılan hazırlık..(indikatörler ne kadar yakın ise o kadar güçlü demektir..) kahve alttan gelip roza ve turkuazı yukarı keserse kemerleri bağlamak lazım..

kcaer elinde birde tobo vardı.. yine de garantinin yükselişini seyretti..
    Vermeyince Mabud Neylesin Mahmud!

dönüşü beklenecek..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. bugun bırmıktar gırış yaptım kekocan,rallıde gerıde kaldı senın çırkın ördek..

vay vay vay vay
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    bugun bırmıktar gırış yaptım kekocan,rallıde gerıde kaldı senın çırkın ördek..

vay vay vay vay
    hayrını gör dostum...yalnız bu şu anda çirkin ördek olarak görünüyor...3-5 ay içinde güzel beslendikten sonra bir kuğu olmaya başlayacağını düşünüyorum...umarım sabır ile o günleri görürüz...geçmişte çok ördek yavruların besledim...umarım bundan da fayda görürüz...

7. inşallah dostum burada da hedefine ulaşırsın ,şüphem yok...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    inşallah dostum burada da hedefine ulaşırsın ,şüphem yok...
    umuyorum ki hisse bizi taşır...biz hisseyi değil...bilançoya yakın biraz canlanmasını bekliyorum...çünkü tüm satışları döviz ile, güçlü stoğu da var bir de döviz varlığı 984 milyon....gerçi ikinci çeyrekte yenileme ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle tam 32 günlük bir duruş olmuş fabrikada..ama buna rağmen şirketin yaptığı açıklamada geçen yılın aynı döneminden iyi geçmiş satışlar...

hep söylüyorum asıl beklenti üçüncü çeyrekte olacak...ama ikinci çeyrek bence güzel bir işaret fişeği patlatacak...işaret fişeği ile birlikte kaliteli temel analizcilerin teşrifini bekliyorum bu hisseye...

Sayfa 27/506 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •