Sayfa 27/27 İlkİlk ... 17252627
Arama sonucu : 213 madde; 209 - 213 arası.

Konu: MACKO - Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Son dakika da satış yemiş Maçkolik ateşleri olsa cürümleri kadar yer yakamazlar yatırımcıyız maçkolik de al,satçı değiliz inandım maçkolik karlılık ve yükselen trendine devam edecektir.Şu boktan piyasada en iyi ralliyi maçkolik yaşadı dahası yaşamaya devam edecek ytd...

Şirket bugünde paylarını geri alım yapmış piyasada algı açısından olumlu maçkolik bugün güçlü kapanış yaptı.
    Borsada bugün bankalar iyiydi enflasyon verisi kaynaklı yükseliş oldu borsada dönüş emaresi yok borsa düşüş trendinde yoluna devam ediyor hikaye yok borsada tahminim 2 sene kendine gelemez ytd..

Karanlık oda da ışıkları yaktılar son anda güçlük kapanış yaptı maçkolik yükselen trend devam ediyor büyük hareketine 2 ayda %60 prim nazar değmesin bugün temettüyle alım yaptım eylül de gene temettü var gene yaparım alım karlılık ve yükselen trendi bozulmasın yeterlidir ytd..al,satçı değilim yatırımcıyım o kadar..viskileri gene içeriz sıkıntı yok.

Yarın öğlen 12 den sonra bayram başlıyor borsa yarım gün işlem olacak.Salı günü haftaya borsa işlem görmeye başlayacak.
    Maçkolik de sıkıntı yok keyif alıp grafik bakılır..Benim hayalim maçko da 2 sene civarı yükselen trendine ve karlılığına devam etmesidir kısmet diyelim..

Bayramdan sonra şirket bugünde paylarında geri alım yapmış..Maçkolik rallisine devam ediyor ytd..

Sayfa 27/27 İlkİlk ... 17252627

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •