Sayfa 27/307 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2453 madde; 209 - 216 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

HER FINANSAL KRIZDE.....

son 25 yildir.....ucumuz.....HEP HALKIMIZIN YANINDA OLDUK....

bunu hep GUNEYSU sagladi....yonetici oldugu ucun....cogumuz ona gicigiz....ben dahil....emme.....bu yaptigi isin geregi....

ONUN....halkina olan sevgisini....ONE CIKARMAK ISTEDIM....o yonu ilede bilinsin istedim....

sagolun.....tessekkurleriniz icin....

2. düzetme başladımı tepkiden sonra nerden ölümüne mal alacağız kuzu başkan

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SIMDI SORU SU.....BIZI ne zaman gutmu gumastan bir yatagin ustune yatirip GERDEGE GIRECEKLER.....

BIZI.....mutlaka SILKELEME operasyonuna alacaklar....bu is ele kolay degil.....

simdiden soyluyeyim.....

ele bisey yaptilar mi.....YEDDI CEDDIMIZLE MALA GIRIYORUZ....satis yok....ya o olecek....ya biz......

CEDDIMIZI unutmayin.....biz AKINCILARIN torunlariyiz.....

bin atli akinlarda cocuklar gibi sendik......

BIN ATLI o gun devvvv gibi bir orduyu yendik.....

aktolgali beylerbeyi{ben} haykirdi......ILERLEEEEE.....

GECTIIIKKKKK TUNADAN bir anda kafilerle....
    bunu izliyoruz......BIZI GUTMU GUMASTAN BIR YATAGA YATIRIP....TECAVUZ EDECEK...9800 ILA 10 000 ARASI DEMISTIM...

DUN 9800 U OPUNCE....kademelerdeki.....yuzde 10 ila yuzde 15 arasi karlari almistik....BU YUZDEN ALDIK.....ikili dip yapma ihtimalini unutmadik....FURUSUYORUZ....hep ondan bir adim ondeyiz....

DUN....akbankin 50 den aldigimiz kademeyi....57 den gomduk....simdi goctu yeniden....53 e...KENE yi 30 yilda gelistirdim....asla kari affetmiyor ALIYOR.

FORUMLAR....forum yoneticileri demisken....

burada....keyborsa.com yoneticisi....degerli hocam....DILAVER beyede tessekkurlerimizi sunalim.....

hem laz GUNEYSU....hem DILAVER hocam.....hicbir karsiligi olmadan....parasal olarak....bize ve halkimiza hizmet ettiler....IKISIDE.....BASTACIMIZDIR.

emmi

bu akşam ise, sizlere 60 milyar avro luk furgunu paylaşacağım.

ama bir bilgi lazım bana:

1 işletmeci (aklınıza gelen her türlüsü ) bir işyeri kiralar ise, KİRA BEDELİ olarak net karının ne kadarını ayırır ?

''kazancımın % şu kadarını kiraya versem, bu iyi bir yatırımdır, iştir...'' der.

bu oranı bana söylermisiniz ?

6. Büyük turp haberiyle ikili dibe giderde haber nezaman gelir iste.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben o kadar bilmem de

kastettiğiniz bu mu ?

Çok teşekkür ederim.
    Düşmeyen borsa aslında bir illüzyon değil mi? Bir çok bist kağıdı çoktan ruhunu teslim etti.

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    emmi

bu akşam ise, sizlere 60 milyar avro luk furgunu paylaşacağım.

ama bir bilgi lazım bana:

1 işletmeci (aklınıza gelen her türlüsü ) bir işyeri kiralar ise, KİRA BEDELİ olarak net karının ne kadarını ayırır ?

''kazancımın % şu kadarını kiraya versem, bu iyi bir yatırımdır, iştir...'' der.

bu oranı bana söylermisiniz ?
    Hizmet sektöründe kira aylık ticaretin %5'i olabilir, üretim tesislerinde %3 oranı gecmemeli ve asla dövizle kira olmamalı.

Sayfa 27/307 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •