Sayfa 27/305 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 209 - 216 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Crdfa iyidir iyi. Sonucta kar ediyo ve paylasiyo.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Onumuzde bir referandum var. Birileri neden cıkmadı dıye yazıyor sonra siliyor. Atatürk Turkiye Cumhuriyeti bir rejim degişikliğine gidiyor. Libya, Irak, Suriye, Mısır olma yolunda.. Bunun farkında mı acaba yatırımcılar. CRDFA yatırımcıları fark etmiş demek ki satıyor. Bazı riskleri almak istemiyorlar. Riski alan kalır almayan satar. Bana gore insanların hala hisse senedinde olması muamma!

3. Tabiki farkındalar balgibi biliyorlar biliyoruz ve 159/160 oldu
     Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Onumuzde bir referandum var. Birileri neden cıkmadı dıye yazıyor sonra siliyor. Atatürk Turkiye Cumhuriyeti bir rejim degişikliğine gidiyor. Libya, Irak, Suriye, Mısır olma yolunda.. Bunun farkında mı acaba yatırımcılar. CRDFA yatırımcıları fark etmiş demek ki satıyor. Bazı riskleri almak istemiyorlar. Riski alan kalır almayan satar. Bana gore insanların hala hisse senedinde olması muamma!

4. Eski Altınbaş holding çalışanı olarak kendilerine güvenin tam olmasına rağmen bu seneki hareketin insider trading olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca söz konusu hisse ne kadar temettü dağıtacak bile olsa bu referandum sürecine kadar borsa ile birlikte daha da aşağılara gidebilir çünkü 1.79 dan itibaren mal satan adamın maliyetinin en fazla 1.45-1.48 aralığı olmalı ki optimum getiriyi sağlasın.oraya daha var

5. Gelsin sorun değil biz sadece alım yapmış olacağız düşük fiyattan sonra temettüsünü alırız 2016 başından beri elimizde kalsın o şekil 👍
     Alıntı Originally Posted by Faroz Yazıyı Oku
    Eski Altınbaş holding çalışanı olarak kendilerine güvenin tam olmasına rağmen bu seneki hareketin insider trading olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca söz konusu hisse ne kadar temettü dağıtacak bile olsa bu referandum sürecine kadar borsa ile birlikte daha da aşağılara gidebilir çünkü 1.79 dan itibaren mal satan adamın maliyetinin en fazla 1.45-1.48 aralığı olmalı ki optimum getiriyi sağlasın.oraya daha var

6. şu an ki fiyattan nerdeyse %18 temettü sabırsızlar satmaya devam etsin bizde toplamaya

Sayfa 27/305 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •