%6 lık bir primi görüp indi...bakalım kapanış ne kadar olacak ?? sanırım bu güne kadarki en yüksek günlük kapanış olacak..
%6 lık bir primi görüp indi...bakalım kapanış ne kadar olacak ?? sanırım bu güne kadarki en yüksek günlük kapanış olacak..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yok karaman sülalesi fırçayı yemiştir patrondan
Sent from my iPhone using hisse.net
Yedikleri naneden
Sent from my iPhone using hisse.net
arkadaşlar my nette 714 kişi ile en çok izlenen hisselerin başında geliyoruz...arkamızdan aselsan geliyor 303 kişi ile...
umarım karaman ailesi bu ilgiye layık olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ya şu Bilgefinans mıdır nedir bıraksın bizim hisseyi patron zaten kızgın girmesin bulandırmasın suyu bu çakalozlar
biz diyoruz bizimdir...belki de onlarda diyor bizim...şimdi kim haklı olacak ??
dostlar bence kim aldı kim sattıya pek odaklanmayalım...su akar yolunu bulur demişler...bırakalım tüm ky dostlarımız kaliteli hisseden faydalansın....biliyorum bazı kimseler ne bilgi paylaşır nede kaliteli hisseleri dillendirir...ben ise tam tersini düşünüyorum...hem dillendiriyorum hem de bildiklerimi paylaşıyorum...
insan ne ekerse onu biçiyormuş...ben de hep ektiklerimi biçtim dostlar...ALLAH ıma şüküler olsun ki çok da memnunum....hem maddi yönden hem de manevi yönden...
daha benle asik atip da sag cikan spek olmadi benden soylemesi😂
Yer İmleri