Sayfa 270/652 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. %6 lık bir primi görüp indi...bakalım kapanış ne kadar olacak ?? sanırım bu güne kadarki en yüksek günlük kapanış olacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Yok karaman sülalesi fırçayı yemiştir patrondan

Sent from my iPhone using hisse.net

3. Yedikleri naneden

Sent from my iPhone using hisse.net

4. arkadaşlar my nette 714 kişi ile en çok izlenen hisselerin başında geliyoruz... arkamızdan aselsan geliyor 303 kişi ile...

umarım karaman ailesi bu ilgiye layık olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. ya şu Bilgefinans mıdır nedir bıraksın bizim hisseyi patron zaten kızgın girmesin bulandırmasın suyu bu çakalozlar

6.  Alıntı Originally Posted by dinazor Yazıyı Oku
    ya şu Bilgefinans mıdır nedir bıraksın bizim hisseyi patron zaten kızgın girmesin bulandırmasın suyu bu çakalozlar
    biz diyoruz bizimdir...belki de onlarda diyor bizim...şimdi kim haklı olacak ??

dostlar bence kim aldı kim sattıya pek odaklanmayalım...su akar yolunu bulur demişler...bırakalım tüm ky dostlarımız kaliteli hisseden faydalansın....biliyorum bazı kimseler ne bilgi paylaşır nede kaliteli hisseleri dillendirir...ben ise tam tersini düşünüyorum...hem dillendiriyorum hem de bildiklerimi paylaşıyorum...

insan ne ekerse onu biçiyormuş...ben de hep ektiklerimi biçtim dostlar...ALLAH ıma şüküler olsun ki çok da memnunum....hem maddi yönden hem de manevi yönden...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar my nette 714 kişi ile en çok izlenen hisselerin başında geliyoruz... arkamızdan aselsan geliyor 303 kişi ile...

umarım karaman ailesi bu ilgiye layık olur...
    https://youtu.be/kld_ILTOMOo

8. daha benle asik atip da sag cikan spek olmadi benden soylemesi😂

Sayfa 270/652 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •