Sayfa 270/1001 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Anl nin bukdr getirmesi normal değil aslında, sonuçta ters repo ve tpp oranları belli ve özel sektör ile finansman bonosu da içermiyor bildiğim kadarı ile.. Günlük bi sıçrama olarak kalır muhtemelen arada AAL de yapıyor, buarada defalarca yazıldı Ak portföy yönetiyor ama sadece Albernatif banktan alınıyor Anl diye..

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.ricardo benim bahsettiğim fonlar PPF'ler değildi. T+1 ve üzeri valörlü fonlar için söyledim. Valörlü fonlarda araya cumartesi ve pazarı sokarak 2 gün daha eklemiş olursunuz valör süresine.
    Anladım. teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Fil cılkını çıkarttı veda vakti geldi , Nzor yarın 25.15’e güncellenirse ona geçiyorum .
    Size mesaj mı geldi yarin 25.15 ' e geçiyoruz diye? neden bu oranı telafuz ettiniz?

4. işbank ppf 23.51 (mk)

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. neyse ben aradım sordum. yarın 23.75 olacakmış. size mail ya da mesaj geldi mi arkadaşlar? bana niye gelmiyor yahu! arıyorum açık diyor iletişim bilmemneniz. ama gelmiyor işte.

6.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    neyse ben aradım sordum. yarın 23.75 olacakmış. size mail ya da mesaj geldi mi arkadaşlar? bana niye gelmiyor yahu! arıyorum açık diyor iletişim bilmemneniz. ama gelmiyor işte.
    Ben yazmıştım hocam onu, WhatsApptan bildiri geliyor bana mt den her değişiklik olduğu gün öncesi ama bugüne kdr hiç para yatırmadım Aktif e, bu oranla da yaptırmam zaten şahsen

7. ANL bayram ikramiyesi vermiş galiba.

8.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Anl nin bukdr getirmesi normal değil aslında, sonuçta ters repo ve tpp oranları belli ve özel sektör ile finansman bonosu da içermiyor bildiğim kadarı ile.. Günlük bi sıçrama olarak kalır muhtemelen arada AAL de yapıyor, buarada defalarca yazıldı Ak portföy yönetiyor ama sadece Albernatif banktan alınıyor Anl diye..
    ANL Zaten İstikrarlı Giden Fon Olduğu İçin Dediğiniz Olay Yalpalayan Fonlarda Oluyor.
    Ayrıca Konunun Klasik Sorusu Değişmeyecek 100 Defada Cevap Versek
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 270/1001 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •