Sayfa 271/1006 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Gösterge mevduata yansımıyor nasil is bu anlamadik.
    Bankaların işi zor mevduata yansitmasa insanlar tahvile kaçacak .yansitsa bu krediyi kime satacak .
    Bilanço kucultmek mi istiyorlar?
    Anlamadığım şey sekerbank gösterge faizine ek 5puan ile sermaye benzeri kredi çıkarmıştı.Şimdi 0.99 ile mortgage kredisi satiyor.

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Faizin yükselişine pozisyon almak için bono açığa satmanız lazım. Bunun küçük yatırımcı için tek kolay yolu VİOP'taki bono kontratını satmak: http://www.borsaistanbul.com/urunler...m-sozlesmeleri

Teşekkürler sn JonDowes veri terminalinde buldum BFY FBISTF endeksi olarak geçiyor aktif vadelisinde uygun kaldıraçla işlem yapabilirim nema almakta gayet güzel tahtasında hacim düşük görünüyor tahvil ile arasındaki fiyatlama farklı , tahtasını 1 ay takip edip işlem yapmaya uygun olup olmadıgına karar veririz, tekrar teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Teşekkürler sn JonDowes veri terminalinde buldum BFY FBISTF endeksi olarak geçiyor aktif vadelisinde uygun kaldıraçla işlem yapabilirim nema almakta gayet güzel tahtasında hacim düşük görünüyor tahvil ile arasındaki fiyatlama farklı , tahtasını 1 ay takip edip işlem yapmaya uygun olup olmadıgına karar veririz, tekrar teşekkürler

Baktığınız finansonline tahvil yatırım fonu .açığa satış yapılamıyor

HTC Desire 626s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Siz uyarınca dikkatli bakıp b tipi oldugunu gördüm dogrusunu buldum ama haziran vadelide sadece 5 kontrat açık görünüyor hacim yok gibi yinede tahtasını biraz izliyelim

5. Şuan minimum almamız gereken mevduat faizi budur. 5-6 sene önce bunun üzerine 2 ekleyip tezgah altı faiz oranı pazarlığı yapıyorduk.

FAİZ 16,14

http://www.bloomberght.com/tahvil/faiz

6. yine forumu velveleye vemirssiniz benim hic teretdutum yok mb faiz artıracak ama zamanını onlar bilir ..ne diyorlar piyasaları ve ortamı yabancı yatırımcı icin cazip hale getirecegiz ..yabancı niye gelir istikrar varsa gelir ulke parası degersizse gelir faiz yuksekse gelir ..istikrar su an zaten muamma eee ne kaldı ulke parası degersiz ama faizler enflasyona gore dusuk...dun sizce durduk yere zeybekci ardından cumhur acıklama yapıp kuru niye tekrar zıplattı ?? amac belli once parayı iyice degersizlestir yabancıya cazip yap sonra yabancının istedigi faizi de ver..bu hep boyle olur zaten .. bosuna yanlarına mehmet simseki de alıp ingilterede yatırımcılar ile gorusmeye gitmiyorlar dır haralde ..ha bu arda mb neden en cok kar eden banka sizce ??? son donemde mb yogun sekilde al sat yapıyor bence ..bu kurdan vatandas almayacagına gore ... borc odemesi yapacak sirketler ve hazine dısında alıcı oldugunu sanmıyorum ..neyse sonuc olarak mb artıracak ama bakalım zamanı ne olacak normal toplantı 7 hazirandı haralde ..ha bu arada cumhur yurtdısına cıkarken doların artması geri geldiginde dusmesi ne kadar ilginc gelir bana 2 dir boyle oldu simdi 3..bakalım pazartesi ve salı yukelip salı aksamı duserse sasırmayacagım .

7.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Şuan minimum almamız gereken mevduat faizi budur. 5-6 sene önce bunun üzerine 2 ekleyip tezgah altı faiz oranı pazarlığı yapıyorduk.

FAİZ 16,14

http://www.bloomberght.com/tahvil/faiz
    şu anda herşey piyasanın doğal akışına ters !! sıkılaşma gevşeme esneme hepsi iç içe girmiş !! mevduat faizi sanat müziği dinliyor gösterge rock konserine gitmiş glp akşam olsada uyusak diyor

8. yine yolu buldular: doları yükseltip tl'cilerden tırtıkladıkları parayı düşük faizli kredi ayağına betonculara aktaracaklar...

Sayfa 271/1006 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •