Bankaların işi zor mevduata yansitmasa insanlar tahvile kaçacak .yansitsa bu krediyi kime satacak .
Bilanço kucultmek mi istiyorlar?
Anlamadığım şey sekerbank gösterge faizine ek 5puan ile sermaye benzeri kredi çıkarmıştı.Şimdi 0.99 ile mortgage kredisi satiyor.
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

benim hic teretdutum yok mb faiz artıracak ama zamanını onlar bilir ..ne diyorlar piyasaları ve ortamı yabancı yatırımcı icin cazip hale getirecegiz ..yabancı niye gelir istikrar varsa gelir ulke parası degersizse gelir faiz yuksekse gelir ..istikrar su an zaten muamma eee ne kaldı ulke parası degersiz ama faizler enflasyona gore dusuk...dun sizce durduk yere zeybekci ardından cumhur acıklama yapıp kuru niye tekrar zıplattı ?? amac belli once parayı iyice degersizlestir yabancıya cazip yap sonra yabancının istedigi faizi de ver..bu hep boyle olur zaten .. bosuna yanlarına mehmet simseki de alıp ingilterede yatırımcılar ile gorusmeye gitmiyorlar dır haralde ..ha bu arda mb neden en cok kar eden banka sizce ??? son donemde mb yogun sekilde al sat yapıyor bence ..bu kurdan vatandas almayacagına gore ... borc odemesi yapacak sirketler ve hazine dısında alıcı oldugunu sanmıyorum ..neyse sonuc olarak mb artıracak ama bakalım zamanı ne olacak normal toplantı 7 hazirandı haralde ..ha bu arada cumhur yurtdısına cıkarken doların artması geri geldiginde dusmesi ne kadar ilginc gelir bana 2 dir boyle oldu simdi 3..bakalım pazartesi ve salı yukelip salı aksamı duserse sasırmayacagım .

Yer İmleri