YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
E.turuncunun artmasi lazim artik kosullu 1 puan herkese gelmez.
Originally Posted by Ultraekin Cepteb den baþka hiç bir bankada faiz artisi falan yok gibi ..bugun denizde 14.50 ile temdite mecbur kaldim yarin baska bir donusu cepte tebe yonlendirip 3 ay rahat etmeyi dusunuyorum ..%15.25 .. Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app Þu ortamda 3 ay risk degilmi bugun yine toplanti varmis bi þey cikmasada onumuzde 7 haziran var.
Yine mi gol deðil? Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Originally Posted by kafkaf Cepteteb 32 günlük 15.25 Yeþilköy þubesi... Þubeden mi verdiler, yoksa mobilde de aynen olabiliyor mu?
Originally Posted by 038poyraz Þubeden mi verdiler, yoksa mobilde de aynen olabiliyor mu? Þubeden ama mobilden de ayný oran alabilirsiniz.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Originally Posted by kafkaf Cepteteb 32 günlük 15.25 Yeþilköy þubesi... Tebden mi aldiniz yoksa cepteteb 32 gun 14.50 oran müþteriye göre degismezki.
Originally Posted by paramanya Tebden mi aldiniz yoksa cepteteb 32 gun 14.50 oran müþteriye göre degismezki. Ýnternet sayfasýnda 15,25 yazýyor. Benim ki yeni hesap. Þubeye gittim. Miktara göre deðiþmiþ olabilir mi?
Sizin miktar ne kadar.
Forum Rules
Yer Ýmleri