Sayfa 271/930 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    işyat yüzde 18.7 temettü fiyat 1.02.....!!!!
    Görüyorsunuz.Konuşmaya gerek yok diyorsunuz yani)))))))

2. burası borsa 25 tl civarına çıkıp 25 kuruşlara düşen içi boş kağıtların para kazandırdığı borsa..

G ile başlıyordu yanılmıyorsam.

Bak adam trilyon kar açıklamış 5 tl den 3.5 tlye kadar basmış bekliyor.

spk gel kardeşim baskı uygulamak suçtur dese bile beş on kuruş ceza ile devam ederler işlerine.
    neden ölü fiyattan alıp üçbeşon kat kazanmak amaçları...

Borsadan kazanmak için sadece krizdeyken alıp ölene kadar üzerine oturacan yüzükoyun(yüzüstü) yatırıp sırtından oturacaksın.
    işyat borsanın baba temettü kağıdı baskıya bak.....
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

3.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Eeee? Yani?

"Hala İşyat almak için saldırmıyor millet, salak bunlar yeaaa" mı demek oluyor bu?

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    burası borsa 25 tl civarına çıkıp 25 kuruşlara düşen içi boş kağıtların para kazandırdığı borsa..

G ile başlıyordu yanılmıyorsam.

Bak adam trilyon kar açıklamış 5 tl den 3.5 tlye kadar basmış bekliyor.

spk gel kardeşim baskı uygulamak suçtur dese bile beş on kuruş ceza ile devam ederler işlerine.
    neden ölü fiyattan alıp üçbeşon kat kazanmak amaçları...

Borsadan kazanmak için sadece krizdeyken alıp ölene kadar üzerine oturacan yüzükoyun(yüzüstü) yatırıp sırtından oturacaksın.
    işyat borsanın baba temettü kağıdı baskıya bak.....
    Baskı maskı yok. İstediği kadar mal var almak isteyene de satmak isteyene de. Madem 18 kuruşluk temettüyle 1,02 yi değil de 1,20 leri 1,50 leri hak ediyor, böyle düşünen kişi 1,03 den alım girer alır istediği lotları. 1,04 1,05 1,06 gir fiyatı al lotları, isteyene lot çok.

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Eeee? Yani?

"Hala İşyat almak için saldırmıyor millet, salak bunlar yeaaa" mı demek oluyor bu?

Baskı maskı yok. İstediği kadar mal var almak isteyene de satmak isteyene de. Madem 18 kuruşluk temettüyle 1,02 yi değil de 1,20 leri 1,50 leri hak ediyor, böyle düşünen kişi 1,03 den alım girer alır istediği lotları. 1,04 1,05 1,06 gir fiyatı al lotları, isteyene lot çok.
    Baskinin babasi var..Gecen hafta seans kapanir kapanmaz ertesi güne 1.02 den 50 lot satis yazdim bir kac gün ayni fiyattan denedim.50 lot a sira gelmez mi kardesim? Yüklü Emir verip 1.01-1.02 araliginda vurgun yapiyolar.

5.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    eyyyy SPK

6. Ben spk başkanı olsam zararı yasaklayacağım.
    kağıdın gördüğü fiyattan aşağı düşmesinide yasaklayacağım bana oy verin milletvekili olayım

7.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Ben spk başkanı olsam zararı yasaklayacağım.
    kağıdın gördüğü fiyattan aşağı düşmesinide yasaklayacağım bana oy verin milletvekili olayım
    Oyum sana, mv. yapcaz seni.[emoji4]
    Ama mv. olduktan sonra daha çok yemeğe başlarsın.
    Gel sen beni dinle, biz mucadelemizi burda verelim.
    Lekeleme kendini..kah:kah.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Baskinin babasi var..Gecen hafta seans kapanir kapanmaz ertesi güne 1.02 den 50 lot satis yazdim bir kac gün ayni fiyattan denedim.50 lot a sira gelmez mi kardesim? Yüklü Emir verip 1.01-1.02 araliginda vurgun yapiyolar.
    Baskı maskı olmadığını kendin itiraf etmişsin zaten. Demek ki 1,02 den atıyorum 500 bin lot satıcı var ama 100 bin alıcı var. Dolayısıyla senin o satmaya çalıştığın 50 lota sıra gelmiyor. Alıcı yok ki neyin baskısı olsun? Sistem satış emrini sıraya koyuyor, sen sat emri verene kadar aracı kurumların robotları milisaniyeler içinde sat emri verdiği için bizim gibi ky ların emirleri hep en sonlarda kalıyor.

Baskı maskı yok, baskı balata var o da sanayide olur. Ustasını iyi bulmak lazım. Bi de kırmızı ışıkta ayağın debriyajda beklemiyeceksin. Otomatik vitesse zaten sorun olmaz. Eyyyyy İşyat, ky nın 50 lotunu sattırmadılarrrr.

Sayfa 271/930 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •