Sayfa 271/700 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by mıstık Yazıyı Oku
    müslümanların dini görevlerini yerine getirdiklerine inanman için madem tengirciymişin. önce islam dinini kabul edip yaşaman gerek. yoksa toplumu kendin gibiymiş sanırsın. evet ülkede karadelik çoktu Allah ın izniyle tek tek kapanıyor o kara delikler. biraz sancılı oluyor ve zıplayanlar hoplayanlar oluyor. olacakta 1400 yıl öncede vardı şimdide var. tengirci arkadaş unutma ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK boşuna yıpratmayın kendinizi..
    54 yıl öyle yaşadım.

Ve yalan olduğunu anladım.

Kitap'ta yazanla yaşanan aynı değil.

Tek varlığım TÜRKLÜK ve orada kalacağım.

Tarikat,cemaat,talan,yolsuzluk,yalanlar,çarklar,bö lücülere,bi öyle bi böyle savrulmalara karşı

Net CUMHURİYET;ATATÜRK ve Laiklik bağlamında kalacağım.

O ALLAH(Tanrı) hangisi olacak bakalım.

Japonlar Tanrıları yok lakin bana daha MÜslüman geliyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Karadelikler

450 milyar dolar borç

150 milyar dolar hazine garantileri(otoyol,hastana,havalimanı vb)Torunlar ödeyecek demi ya.

Kanal İstanbul

Habur,oslo,peşmergeyi geçirme,fetocuları kamuya yerleştirme,rahip,libya,mısır,tüm araplar düşman hani komşularla sıfır sorun,yolsuzluklar,18 ada daha bir sürü ne olacak bunlar ve benzerleri mektub da var.

Hesap sorulunca nerede sorulacak bunların hesabı ALLAH katında sorulsa bile bu kadar çark ve savrulmanın açıklaması yapılamaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Yaşanan dolar krizinin ekonomik bir tarafı olduğu kadar,esas ana sebep ise Türkiye’yi “ekonomi sopasıyla” dizayn etme isteğidir.
    Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum Türkiye eski Türkiye değil bu sıkıntılarıda elbet atlatacaktır.Kredili iş yapmayan uzun vade yatırımcı sadece biraz Zaman kaybeder.
    Algyo bu süreçten daha güçlü çıkacağı kanaatini taşıyorum.
    Y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Karadelikler

450 milyar dolar borç

150 milyar dolar hazine garantileri(otoyol,hastana,havalimanı vb)Torunlar ödeyecek demi ya.

Kanal İstanbul

Habur,oslo,peşmergeyi geçirme,fetocuları kamuya yerleştirme,rahip,libya,mısır,tüm araplar düşman hani komşularla sıfır sorun,yolsuzluklar,18 ada daha bir sürü ne olacak bunlar ve benzerleri mektub da var.

Hesap sorulunca nerede sorulacak bunların hesabı ALLAH katında sorulsa bile bu kadar çark ve savrulmanın açıklaması yapılamaz.
    patinaja devam. başka sloganlar bulamadıgınız için hep aynı cümleler aynı söylemler. Ne içiyorsanız az için belliki sizlere yaramıyor. tiriviri şeylerle meşkul olacagınıza ülkemizin ekonomimizin toplumun gelecegi için caba gösterin araştırın. otla putla
    meşkul olmayın. cebim dolsun ülke ne olursa olsun mantıgında olmayın. idolojik takılmayın yaşadıgın ülkene kim birtane fazla iyi şey yapıyorsa destek olun köstek olmayın. miili olun yerli olun. sizin dinsizliginize imansızlıgınıza kimse birşey demez. siz müslümanlara dini degerlerine hakaret etmedikce..

5.  Alıntı Originally Posted by şevketli Yazıyı Oku
    Yaşanan dolar krizinin ekonomik bir tarafı olduğu kadar,esas ana sebep ise Türkiye’yi “ekonomi sopasıyla†dizayn etme isteğidir.
    Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum Türkiye eski Türkiye değil bu sıkıntılarıda elbet atlatacaktır.Kredili iş yapmayan uzun vade yatırımcı sadece biraz Zaman kaybeder.
    Y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    zaman kaybından başka bir şey yapmadı biz yandık eller yanmasın dediğimizde de hep suçlandık algyo bölünmeden 100 iken algyo satıp alcara geçmeyip hala bunda olsa idim duman olmuştuk kişisellikten çıkıp bugüne geldiğimizde grubun 3 şirketi var bunda beklenen süre alark veya alcarda beklense paran başka boyutta oluyor gerçekleri yaşanmışlıkları objektif anlatıyoruz suçlanıyoruz ve sonuç ortada demek istediğim şu ki bu hissede insanlar bir araya gelip hak aradıkları için cezalandırılıyor alark ve alcarın gerçek ederini bulup bunun bulmayışının başka izahı olabilr mi.Patron kızgın benim görüşüme göre ayhan yavrucu bu guruptan gitmeden ve maslaktaki arsanın imar sorunu çözülmeden bu hareketlerin dışında bir hareket beklemem.6 yıldır gözlemlediğim içinde bulunduğum ara ara satıp döndüğüm hissenin klasik hareketi yılda 2 kez hareket eder ekim-kasım, nisan-mayıs bu dönemdeki hareketlerinde satmayanıda pişman eden bir hisse olayın özeti benim penceremden böyle.
    son satırlar ne kadar doğruymuş bazıları yaşayarak anlar ...

Alıntı Originally Posted by mıstık Yazıyı Oku
    patinaja devam. başka sloganlar bulamadıgınız için hep aynı cümleler aynı söylemler. Ne içiyorsanız az için belliki sizlere yaramıyor. tiriviri şeylerle meşkul olacagınıza ülkemizin ekonomimizin toplumun gelecegi için caba gösterin araştırın. otla putla
    meşkul olmayın. cebim dolsun ülke ne olursa olsun mantıgında olmayın. idolojik takılmayın yaşadıgın ülkene kim birtane fazla iyi şey yapıyorsa destek olun köstek olmayın. miili olun yerli olun. sizin dinsizliginize imansızlıgınıza kimse birşey demez. siz müslümanlara dini degerlerine hakaret etmedikce..
    Zerre umudum yok bu iktidardan.

Çaydan başka içkim yok.

Sen ne içiyonki bu kadar tek taraflı kalabiliyon.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by şevketli Yazıyı Oku
    Yaşanan dolar krizinin ekonomik bir tarafı olduğu kadar,esas ana sebep ise Türkiye’yi “ekonomi sopasıyla” dizayn etme isteğidir.
    Y.t.d.
    Hemde bu dönemde

Para bol

Faiz yok

Tek başına iktidar

Dolar 1,20 den 8 lere geliyor.

Yapılması gereken

Doları kamuda kullanmıyacan

Bazı işleri kendin yapacan

Üretim yapacan(Saman ithali)

Borç almıyacan

Köyleri tekrar cazibe merkezi yapacan

Kamuyu küçültecen

Tasarruf yapacan

Savunma sanayi dahil bazı sektörleri cazibe merkezi yapacan elektrik enerji

Güneş ve rüzgara ağırlık verecen

Demokrasi,hukuk,adaletli olacan

VB

Anlamadıktan sonra ha duvar ha bazıları.

Evet keşke koalisyonlu dönemler olaydı kişiler bir birlerini dinleyeydi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 271/700 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •