Herkes giydimi dalgıç kıyafetini, açıyorum barajın kapaanı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Herkes giydimi dalgıç kıyafetini, açıyorum barajın kapaanı erken diil mi, bak gene şaşmış 9760 demişsin 9770,25 görmüş. mahalle baskısından sıyrılıp kendi içinden gelince işaretlemelisin tepeyi
Originally Posted by MiniYatirimci erken diil mi, bak gene şaşmış 9760 demişsin 9770 görmüş. mahalle baskısından sıyrılıp kendi içinden gelince işaretlemelisin tepeyi Herif fena oynuyor bi türlü nokta atışı yapamadık, boyuna mücadele oluyo, ama ensesinden yakaladım, alıcam parasını, elimden kurtulamaz
Originally Posted by *Bozkurt Herif fena oynuyor bi türlü nokta atışı yapamadık, boyuna mücadele oluyo, ama ensesinden yakaladım, alıcam parasını, elimden kurtulamaz normalde işaretleyebilirsin ama şartlar aynı değil. herkes tepe işaretle baskısı yapıyor sana. senin ortada hiç bişi yokken gelip burası tepe demen lazım. atla gel şaban filmindeki gibi düşün. minibüs yok, şiki şiki baba kasedi yok. tutmaz tabi kupon
Originally Posted by *Bozkurt Herkes giydimi dalgıç kıyafetini, açıyorum barajın kapaanı Ben dünkü kapanışa yakınki verişlerden bugün borsa dinlenir demiştim Amq hergün kıçını qrı sokuyor gibi koşturuyor.
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by *Bozkurt Herkes giydimi dalgıç kıyafetini, açıyorum barajın kapaanı puhhahhahha .. millet astronot kıyafeti giymiş atmofer üstüne plan yapıyor ..sen hala dalgıç kıyafetiyle dolaş zorlama Bozkurt bedavaya çarpılma herifin niyeti bozuk
Originally Posted by bahriyeli puhhahhahha .. millet astronot kıyafeti giymiş atmofer üstüne plan yapıyor ..sen hala dalgıç kıyafetiyle dolaş zorlama Bozkurt bedavaya çarpılma herifin niyeti bozuk Korkanlar dalgıç kıyafetini çıkartabilür hatta astronot kıyafetini bile giyebilür, sıkıntı yok yani dayucuğum
Originally Posted by *Bozkurt Korkanlar dalgıç kıyafetini çıkartabilür hatta astronot kıyafetini bile giyebilür, sıkıntı yok yani dayucuğum ben korkmuyom bozkurt abey en az 100 mt dalış içun ekipmanım hazır
Forum Rules
Yer İmleri