selahattin alpay türküleri ile manita tavlanabilir mi ? yorumlar margarinlensin ivit.....
selahattin alpay türküleri ile manita tavlanabilir mi ? yorumlar margarinlensin ivit.....
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
genelde
manita işi için
akşamdan sazlığa gidip
pusu atacan
ağları gerecen
işin doğrusu ise:
1. düz göbek olucan abi gıdım yağ olmayecek göbek sevmiyolar kas mas omuz sırt mırt hikaye tek takıntıları göbek
2. konuşanı sevmiyolar durgun olucan heralde bi mok var sanıyolar (gizem effect)
3. hayvanımsı bi kaç özelliğin olucak. mesela ilaç kutusunun plastik kapağını kopararak dişle hayvani asılıyomuşssunda öyle açıyormuşsun filan ya, öyle bişi işte
(üstü kapalı yazmış ekşi de bi hafiften hatun, sırf bunun için vermiş) o ka yani
4. arada bilgini gösteren fikirler deyecen . zekanı gösterecen. mesela kimsenin anlamadığı bi ortamda fransızca konuşma ya da erwin schrödinger in bi deneyinden akıllı ve zekice (ben bılırım misali) anlatımda bulunmak gibi
5. bi de hesabı ödüycen tabi
yok romantizm yok yeşillikte sazlıkta el ele gezem felan Naaaa
bulursun manitayı, türkü de eh işte anca türkü bar'daysan
orda mizansen önceden kavga ayarla, 2 arkadaşını döv (ama kız bilmesin bunu) daha etkin olur ha, erkeğim yiğidim der
ciddi ilişkim olsun izdivaca giden felan
direkman o numeroyu koyucam sezona yayına bana ne ya
karıyı salağı etkilemeye uğraşamam :-)
hadi kolay gele
Forumda böyle yararlı başlık olduğunu görmek ne güzel...
Moruk ...Kimseyi beğenmiyorsun da nedenini şimdi anladım.
Haklısın...
Devam.
eyvallah abi
kinayede yapsan, kabulumuzsun
ben beğeniyom ya
hatta yazem bi iki isim takiple
teknik grafik
EMİRLER
sonra, oralet_osman hocam burlarda yazar genelde, bi tanedir, 4x4 lük, all runner yani
koray abi
cefaks abi
sonra medwig üstad analitiktir ha ama foruma mod olmakla başına hiç tahminleyemeyeceği işler almışta olabilir Allah yardımcısı olsun
birde rallici ayhan başkanım
efsane sütbıyık ı da unutmayak .. hayata bakışı konusunda yek ve tek'tir...
abi sizide beğeniyom da
sizi ufakken düşürmüşler be Bora Yaşar Bey abi'm yani sizi daha şey yapamayız , ne bilem ben , randuman alınamaz yani
yoksa kalbiniz temiz ve iyi ona inancım tam, ama bazı şeyler de taa en başta açısal hızı doğru vermedingi en baştan , olmuyo be abi. bu benim görüşüm yanılıyosam aramızda kalsın
malesef sorry pardon e mua
Hadi sabaha bırakayım...
Bye...
her zaman buyursunlar, abicim
bizim tarz, belki biraz köşeli olabilir
yoksa bu topik her düşünceye açık..
zaten burası boş terk edilmiş bir topikti
içine girdik, sabahladık
yoksa bana ait topik filanda yok. ne burda ne topik genelinde
kendimce biz ky ye melmekete faydalı bişey görebilirsek karalıyoz işte
zate kimseyle reelde sanalda sorun yaşamayacan
ama bi arkadaş vardı geçen döviz topikte atıştık onu engelledim ama okumuyorum daha, ne bileyim herkesin kendine göre kiriterleri var az çok. kriter man olmasak da, bazı kırmızı çizgilerimiz elbet var yani
zaten bişey bildiğimiz mi var yav, yazılarımızında çoğu hissiyati
aman abi bu devirde , cahillik zaten çok daha kıymetli , bence
selamlar
Son düzenleme : Moruk; 16-05-2019 saat: 15:10.
uzun bi yazı yazdıydım enfes
ama kısmet
silindi gitti
içinde
bora abi , kadınlar , ticaret ve yahudiler , 4 temel konu vardı
konu olarak
yazık oldu, çok uzun du tekrar parola istedi girmedim kayboldu
vallaha
daha da tekrar uğraşamam
Yer İmleri