Belki baslangıctır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende geçen sene Dgate de idim 7lere gelince aynı silkelemeleri yaptı, 1 2 3 4 defalarca sonra vınnn. Ayrıca sunu unutmamak lazım, eğer satış vs. olmazsa hisse zaten su an pahalı, ama gazetelerde söylendiği gibi 250 300milyon euro satışı söz konusu olursa ucuz. Hikayesi var. Hikaye değişmediği surece devam. Kendi degerlendirmemdir kesinlikle YTD
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.85 seviyesinde sakinleşti gibi. Şoku yeni atlatıyor. Öğleden sonra 15:30 itibariyle yönünü ve niyetini belli edecektir. Ben hala olumlu düşünüyorum. Bence Kaldığı yerden yola devam edecek.
AAciga satis vs varsa kapanists yukari yapabilir , bugun arti bile kapatabilir bu kagit cok sakat hareket ediyor ..
bunlar tam ayakci, sasa 10 TL den 16 TL oldu %60 vakko 4 TL den 5.30 %30 .sasa nin donusune bunuda dondurduler ..Credit suisse alim yapsa iyi olacak... YTD
Yıldırım: Yatırım ortamının iyileştirilmesiyle ilgili bütün detayları yarın Külliye'de yapacağımız toplantı ile milletimizle paylaşacağız. Perşembe günü de özel sektör yatırım teşvik ödüllerini vermiş olacağız
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri