Sayfa 272/356 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. O!!! Ilk emir geldi bile

2. Yine hakaret yine hakaret.. çok önemli bilgiler yazdi teşekkür ederiz. Ben bu firma ile kac bin konut işleri için ağır kalem ticaret teklifleri almış fakat dinazor yönetim yüzünden anlaşma yapmamış bir bireyim. Dangalak diyecegim hakarete girer o yüzden qdangalak demiyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Unutmadan yazayım. Bugün hava çok güzel

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    yine hakaret yine hakaret.. çok önemli bilgiler yazdi teşekkür ederiz. Ben bu firma ile kac bin konut işleri için ağır kalem ticaret teklifleri almış fakat dinazor yönetim yüzünden anlaşma yapmamış bir bireyim. Dangalak diyecegim hakarete girer o yüzden qdangalak demiyorum

redmi note 9 pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kaç bin konut ticaret teklifi almış dinazor yönetimi yüzünden iş yapmamış fakat aynı yönetimin çatısına pasif ortak olarak girmiş kelleyi kuzu gibi teslim etmiş büyük harflerle koyunsun diyeceğim hakaret sayılabilir sorun değil

5. Para benim keyif benim. Pavyona harcayacagima buraya yatırdım. Konsomasyonu iyimis.

6. dansözden bahsedince kabiliyetlerini hatırladı galiba gevşek

7. Neyse boş muhabbete vakit yok bugün heybe bir miktar doldu gidip biraz da bir kaç bin konut ihalesi alayım bugün hava b*k gibi İÇİM DIŞIM ALCAR OLDU KUSUCAM HEY ALLAHIM HEY

8. Bura gerçekten bozdu her geçen gün de bu rezaleti katlıyor stresle borsa olmaz kaldıramıyorsanız yapmayın cidden bu madıra filozofunun algı yapmadığına ikna oldum ama arladaş çok stresli ve sanırım bağımlı

Sayfa 272/356 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •