1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Dayı xu30 bazı kağıtlar 10 sene öncesi fiyatında TL olarak
Döviz olarak tarihî dinde neyi düşecek ahahahhahaha
Vuralım mı memedabi seni gördüm basasım geldi bugün %5 kar var vur de cort vuralım ne dion SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HSBC Holdings Plc Sabit Getirili Menkul Kıymetler Araştırma Müdürü Steven Major, Fed'in faiz artırımına başlaması için 2023 yılının bile çok erken olabileceğini söyledi.
Tahviller konusunda olumlu beklentiye sahip olduğu bilinen Major, Bloomberg'e yaptığı değerlendirmede, "Buna gördüğüm zaman inanacağım. Fed'in yakın bir zamanda faiz artıracağını düşünmüyorum. Aslında 2023 yılının bile erken olduğu düşüncesindeyim" dedi.
Major'ın bu yorumları, hayal kırıklığı yaratan ABD Ağustos ayı istihdam verisinin yaklaşmakta olan Eylül toplantısında varlık alımlarının azaltılmasına başlanmasına yönelik adım için planları geciktirebilecek olmasının ardından, piyasa gözlemcilerinin Fed'in niyetini anlamaya uğraştıkları bir dönemde geldi. Para piyasası traderları şimdilerde Fed'in faiz artırımlarına 2022 yılının son çeyreğinde başlayacağı beklentisini fiyatlıyor.
Bu adamlara da maaş veriyorlar
fed faiz artırımı 2023 sonu bile erken olabilir diyor
bu sene sonu bile başlayabilir
bizdeki gibi enflasyon rakamlar değişmiyorsa
Ne olduda 2000 puan teptin bugün Borsa İstanbul dolar 3 kuruş düştü diyemi ??? Gerçekten inanılmazsın gözün hep yukarda...
Yer İmleri