Sayfa 272/583 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4663 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    AFAD'ın depremzedelere dağıtması için gönderdiği yatak, battaniye ve diğer yardımlar; Hatay/Altınözü ilçesinde hem de kendisine AFAD yetkilisi diyen kişinin marifeti ile fuhuş yapılan masaj salonunda kullanıldı desem ne dersiniz?

Ben de görüntüleri görene kadar mümkün değil demiştim. Polis ve jandarma hem masaj salonu görünümlü fuhuş yerine sonra da Hatay Altınözü İlçe Spor Müdürlüğü'nde görevli kişinin işyerine ve çiftliğine baskın yaptı. Baskında AFAD'a fatura edilerek bedelleri ödettirilen ürünler ve malzemeler çıktı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...kandal-2303394
    Hiç bir şey çıkmaz.

Bu haberi gören olursa siyasetçilere söylenir, halkın öfkesi alınır ve siyasetçiler gelir geçer.

Soruşturma açılır , maaşını almaya devam eder.

Sonra devamke...

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Hiç bir şey çıkmaz.

Bu haberi gören olursa siyasetçilere söylenir, halkın öfkesi alınır ve siyasetçiler gelir geçer.

Soruşturma açılır , maaşını almaya devam eder.

Sonra devamke...
    Bence coğunluk, bu adam sadece hırsız değil, deyyus ayni zamanda diye düşünmez mi.

Deyyus=Zepevenk.

3. Migros fiziki mağazada money işlemini QR kod ile başlatırsanız %50 kazanına ilave %25 daha var ... Yani %75 indirimle mal edersiniz + bankanızın uygun market kampanyasıyla birlestirirseniz neredeyse bedavaya alirsiniz

4. 4 adet Torku 900 gram tam yağlı Beyaz peyniri , migros kampanyası + Denizbank QR kampanyasiyla beraber toplamda 52.90tlye malettim. Yani kg fiyatı 14,94tl

5.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    4 adet Torku 900 gram tam yağlı Beyaz peyniri , migros kampanyası + Denizbank QR kampanyasiyla beraber toplamda 52.90tlye malettim. Yani kg fiyatı 14,94tl
    Bir de İnternet bağlansa var ya, kimbilir neler yaparsın..

6. Biraz daha ilave yapmak istedim bir süre peynir de almam hiç değilse 🫣

7. Yanlış hesaplamisim money qrdan bir de %3 money daha gelecekmiş...Yukarıdaki maliyet 34.55tl olacak... 3.6kg için ... Can sıkıntısından bir tur daha çıktım yörsan peynir aldım biraz da...

8. Mustafa KEMAL ingilizleri yenene kadar Tanrıyı da İngiliz sanıyordum.

Mahatma GANDI

Sayfa 272/583 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •