Sayfa 272/760 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    İyice saçmalamaya başladı, Ben sabah yatırımcı ilişkileriyle konuştum , bugüne kadar çok firmayla konuştum, hiç bunun gibi iyimseriyle karşılaşmamıştım , ses tonu vurgusu kendinden emin bir hali vardı , bilançomuz iyi gelecek diyor... ytd
    Sn.kitapçı;

Ben bu bilanço iyi gelecek lafına tav oluyorum.
    Neye göre, kime göre iyi gelecek mesela?

Bu lafı son duyduğumda Orge'de idim. Fiyat 9,50'lerden soluksuz 8,35'e kadar inmişti.
    Çıkabilmek için baya bir ter dökmüştüm.

Bir de hacimsiz düşme hikayesi var.
    Kağıt düşüyor mu ben ona bakarım. Hacimli ya da değil fark etmez ki.
    Düştüğü yerden kalkamıyorsa notunu kırıyorum.

Hayırlısı bakalım.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

İşleri iyi, yatırım da yapıyorlar ve tam kapasite çalışıyorlarsa 38-40 milyon ve üzeri satış, 6,5 milyon net kar, en az 10-12 milyon ve üstü faaliyet karı gelmez ise benim için hayal kırıklığı olur.
    Bunların üzerindeki her rakam Blcyt'ı fişekler. Artık yerküre çevresinde dolaşmayıp fezayı hedeflemesini bekliyorum.
    Aksi halde kendisi ile aramız açılır.

Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    İşleri iyi, yatırım da yapıyorlar ve tam kapasite çalışıyorlarsa 38-40 milyon ve üzeri satış, 6,5 milyon net kar, en az 10-12 milyon ve üstü faaliyet karı gelmez ise benim için hayal kırıklığı olur.
    Bunların üzerindeki her rakam Blcyt'ı fişekler. Artık yerküre çevresinde dolaşmayıp fezayı hedeflemesini bekliyorum.
    Aksi halde kendisi ile aramız açılır.
    Umarım beklediğiniz kar gelir. Şirket büyüyor , sektör de iyi durumda...
    5 üzeri kar olumlu yansır diye düşünüyorum.
    Bu kar gelir de düşürürlerse benim için alım fırsatı olur.

4. 3,5-4,5 aralığında bir kar bekliyorum...ama dövizin önlenemez çıkışı bu şekilde devam ederse blcyt da ister istemez olumsuz etkilenecektir...3,95 dönem sonu dolar fiyatı şu anda 4,26 tl seviyelerindedir ve burda da %7 e yakın bir çıkış var...bu çıkışlar karı döviz borcundan dolayı çok törpüler...haziran sonunda dövizin kapanış fiyatına göre ikinci çeyrek karları tahmin edilebilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Bir sıkımlık canı varmış bunun. Rezil kağıt. İyi bilanço açıklasan n'olur bundan sonra?
    Vur d.tüne tekmeyi, bakma bir daha yüzüne...

6. Yatrımcı ilişkileri büyük bir ihtimalle bilançonun bugün açıklanacağını söyledi. Açıklansanda bu zulüm bitse iyi yada kötü

7. beni de yanılttı namusuz kağıt düşük hacimlerle yavaşça 60 kademe geri çektiler dahada çekecekler herhalde görüntü onu gösteriyor

8. iyi bilanço, en azından beklediğimden iyi

Sayfa 272/760 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •